FOTO by Netflix

Film

Family Switch – Jennifer Garner u novoj Netflix komediji o zamijeni tijela

admin 29. kolovoza 2023.

Nakon 19 godina i filma "Od klinke do komada" poznatu glumicu gledamo u novim avanturama

Netflix je napokon najavio datum izlaska i prve fotografije urnebesne komedije “Family Switch” u kojoj glavne uloge tumače Jennifer Garner i Ed Helms.

Premijera ovog filma zakazana je za 30. studenog i trenutno ima epitet kao jedan od najiščekivanijih Netflix Original filmova.

Foto: IMDb

Nakon devetnaest godina Jennifer Garner ponovno se vraća u ulogu zamijene tijela, nakon što je 2004. godine odigrala odličnu rolu u filmu “Od klinke do komada“. U navedenom klasiku glumila je tinejdžericu koja se jednog dana probudila kao odrasla žena kojoj nedostaje sedamnaest godina sjećanja.

Ovog puta, Jennifer Garner prolazi kroz sasvim suprotno iskustvo – majka troje djece nađe se u tijelu svoje kćeri tinejdžerice.

Film je temeljen na dječjoj knjizi “Bedtime for Moomy” iz 2010. godine u kojoj je radnja fokusirana na dvoje roditelja koji pokušavaju održati zdravu vezu sa svojom djecom. Zahvaljujući svađi s astrologom, obitelj Walker se jednog dana budi i shvaća da su postali žrtvama zamjene tijela.

Foto: Netflix

Zamjena tijela nije se mogla dogoditi u nezgodnijem trenutku jer svaki od članova obitelji pred sobom ima važan dan, od promaknuća na poslu, ugovora s diskografskom kućom, intervjua za koledž i važnu nogometnu utakmicu.

Osim Jennifer Garner i Ed Helmsa veselimo se i ulogama Emme Myers (Wednesday) i svjetske poznate glumice Rite Moreno.

Foto: Netflix

Ključna poruka filma trebala bi biti empatija prema vašim najmilijima i obitelji. Željeli smo snimiti film koji će zabaviti i djecu i odrasle i kako bi svatko mogao pronaći nešto za sebe. Budući da će film imati premijeru krajem studenog mogu vam reći da će ova komedija imati atmosferu blagdanskog filma i da će se odlično uklopiti u iščekivanje Božića” – izjavio je redatelj filma McG.