FOTO by Family Park

Kids

Family Park – beskrajno velika igraonica koja će vašoj dječici ostati u nezaboravnom sjećanju!

Viktoria Mikulić 11. travnja 2022.

Velika i mala igraonica, četiri rođendaonice i još mnoštvo zabavnih sadržaja…

Ništa na ovom svijetu ne smiruje toliko kao pogled na dječju igru. To što mališanima padne na um ne može se mjeriti s ničime. Kada ih nakon napornog radnog dana promatramo kako puni elana trčkaraju i smišljaju neke nove igre, nakratko zaboravimo kako je to biti odrastao s pregršt obveza na ramenima…

Ako biste se barem nakratko voljeli vratiti u djetinjstvo, nastavite čitati dalje. Unutar Westgate Shopping Cityja na adresi Zaprešićka 2 svoje je mjesto pronašao Family Park –  najveća dječja igraonica u Hrvatskoj na preko 5000m2, koja nudi lude i nezaboravne proslave rođendana. To je mjesto uživanja za velike i male, od beba, preko klinaca i klinceza, teenovaca, pa sve do (ne)ozbiljnih odraslih.

Neovisno o tome jeste li raspoloženi za aktivnosti i razne avanture sa svojom djecom ili Vam je pak potrebno malo opuštanja uz finu kavu ili slastan obrok, dok djeca uživaju u čarobnom svijetu igre, Family Park ispunit će sve vaše želje.

Od raznih aparata za zabavu djece i odraslih, opuštanja u kafiću i ugodnoj atmosferi uz ukusan obrok u restoranu, svatko će pronaći svoju oazu mira i opuštanja.

Za početak, tu je velika igraonica rezervirana za djecu od 4-12 godina. Dok se Vi opuštate u kafiću ili restoranu, ili pak kupujete, Vaša djeca mogu uživati u zabavnom, poučnom i kreativnom prostoru osmišljenom samo za njih!

I sve to uz animaciju i nadzor stručnih djelatnika, koji će se potruditi da im vrijeme provedeno tamo zauvijek ostane u sjećanju.

Family Park mislio je i na naše najmlađe te je pripremio i malu igraonicu za vaše prinčeve i princeze. Vaši najmlađi se mogu igrati uz pratnju odraslih, unapređivati svoje motoričke i društvene vještine na raznovrsnim penjalicama, toboganu, tunelu, bazenu s lopticama, itd.

Šećer na kraju su četiri preslatko uređene rođendaonice u kojima vaša dječica mogu proslaviti svojoj veliki dan, koji će im zasigurno ostati u nezaboravnom sjećanju. Interijer prilagođen upravo njima čini da se osjećaju kao da su u nekom crtanom filmu.

Novo u ponudi je i rođendaonica opremljena playstationima, te mogućnost održavanja rođendana sa do 50 uzvanika u novouređenoj velikoj rođendaonici.

Ako vaše djetešce uskoro slavi rođendan ili se jednostavno želi igrati (i vi zajedno s njime), zaputite se u ovo carstvo snova koje će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Za rezervaciju termina možete ih kontaktirati putem besplatnog telefona: 0800 222 030, mobitela: 099 222 0 300 ili maila: info@familypark.hr.