Film

Fake Profile – novi erotski triler o seksualnoj aferi koja krene po zlu!

Viktoria Mikulić 06. lipnja 2023.

Uspoređuju je s trilogijom 365, ali navodno ima bolji zaplet…

Netflix je 31. svibnja 2023. objavio novu seriju pod nazivom „Fake Profile“, u kojoj glumi meksička TV glumica Carolina Miranda. U novoj TV seriji, glumica glumi Camilu koja stvara primamljivu profilnu sliku za online aplikaciju, tražeći svog idealnog muškarca.

Glumačku ekipu još uključuju: Rodolfo Salas kao Fernando/Miguel, Manuela González kao Ángela, Lincoln Palomeque kao David, Victor Mallarino kao Pedro, Mauricio Henao kao Adrian.

Seriju od 10 epizoda potpisuje voditelj Pablo Illanes, najpoznatiji po svom radu na serijama „The Search for Frida“, „Machos“ i „Dónde está Elisa.“

O seriji:

Camila napravi seksi profil na internetskoj aplikaciji za upoznavanje Spice tražeći muškarca svojih snova. Ona upoznaje zgodnog Fernanda koji se zapravo uopće ne zove tako. Njezini se snovi brzo pretvaraju u noćnu moru i nakon što ga pokuša iznenaditi svojim dolaskom, Camila na kraju upadne u mrežu seksa, laži i prijevare.

Spremna učiniti sve kako bi otkrila tko je zapravo muškarac kojeg je upoznala, mlada žena očajnički traži pravi identitet varalice i tjera ga da plaća jednu po jednu za svaku laž koju joj je rekao i svako obećanje koje je dao.

Camila i ne zna da ulazi u zamršeni labirint, uvučena u zabranjeni seks i moći koje ubijaju.

Je li serija vrijedna gledanja?

„Fake Profile“ trenutno nema ocjenu Rotten Tomatoes, ali prve recenzije su podijeljene.

Leisure Byte je napisao: “Od drame i akcije do emotivnih sekvenci, serija sadrži sve elemente koji je čine više nego zabavnom… sadrži zaplete koji će vas definitivno ostaviti potpuno šokiranima. Uz dodatak senzualnih scena, može se usporediti s trilogijom 365 dana, ali s boljim zapletom.”