FOTO by tyla.com

Ljepota

Fairy hair novi je trend koji je potpuno zaludio Internet!

Mia Vodopija 19. listopada 2021.

Na društvenim mrežama pojavljuje se novi fairy trend iz snova - i mi smo opsjednuti!

Internetom je zavladala nova opsesija, ‘vilinska kosa’ – poznata i kao ‘fairy hair’. To su zapravo svjetlucavi pramenovi koji se mogu ugraditi u kosu poput ekstenzija i izgledaju zbilja cool.

TikToker @_maermaer, koja već ima iskustva s vilinskom kosom, objasnila je kako točno izgleda proces. Rekla je: „Moji vilinski pramenovi su ugrađeni, frizerka koristi maleni alat kako bi ih zbilja učvrstila na par niti kose. Vilinske pramenove mogu zagrijati do 200 stupnjeva, pa bez problema feniram i nakovrčam kosu. Također nemam problema s pranjem kose dok imam ove pramenove“.

@_maermaer My hair tinsel after the shower🎆 #hairtinsel #fairyhair #SoundcoreGoForGold #fyp ♬ gojo supremacy – я жду

TikTokerica nadodaje: „Najvažnije na što morate paziti jest da ne češljate kosu jako grubo od korijena, što ionako ne biste trebali činiti. Frizerka je rekla da traju oko mjesec dana, ali moji vilinski pramenovi su izdržali cijelo ljeto. Trenutno ih imam oko 200 u kosi.“

@_maermaer My mind 24/7 #hairtinsel #SoundcoreGoForGold ##movienight ♬ Oh no our door remix – Cursed Mashups

Svjetlucave niti obično dolaze u različitim bojama i uvijek su mega popularne uoči Božića i tijekom blagdana. Možete ih, doduše, nositi i za druge događaje, poput Noći vještica ili za razne festivale.

Šljokičasti pramenovi se nanose sasvim blizu tjemena i trebate ih držati dok četkate kako biste spriječili njihovo pomicanje. Ako vam treba inspiracija, na društvenim mrežama ima hrpa primjera.

Ljudi se ne mogu zasititi slatkog trenda. Jedna je osoba napisala: „Želim ovakvu kosu omg“. Dok je druga žena rekla: „Jedva čekam to napraviti!“ U međuvremenu su drugi opisivali trend kose kao ‘čaroban’.

Svjetlucave niti za vašu vilinsku kosu možete kupiti na Internetu, ali kako biste maksimalno produžili trajanje kose sa šljokicama, vjerojatno je najbolje da vam ih stavi profesionalna osoba u frizerskom salonu.