FOTO by IMDb

Film

„Fair play“ – Netflixov erotski triler trenutno je najgledaniji u Hrvatskoj!

Daria Lovrić 12. listopada 2023.

Film je oduševio kritičare, a i publiku! Što vi mislite?

Erotski triler „Fair Play“ redateljice Chloe Domont trenutno je najgledaniji film na Netflixu u Hrvatskoj i diljem svijeta. Ovaj dugometražni film premijerno je prikazan na Sundance Filmskom festivalu u siječnju ove godine, a nedavno je stigao i na Netflix.

Fair Play 1
Fair Play

Radnja filma prati mladi par, Emily Meyers i Lukea Edmundsa, koji zajedno rade kao analitičari u jednoj od najprofitabilnijih financijskih tvrtki specijaliziranoj za investicijske fondove. Emily i Luke su sretno zaručeni, ali skrivaju svoju vezu od kolega na poslu. Njihov odnos se naglo mijenja kada saznaju da je Emily dobila promaknuće koje je Luke dugo priželjkivao.

Fair Play

U filmu glume poznate zvijezde, Phoebe Dynevor, koju poznajemo iz serije “Bridgerton”, i Alden Ehrenreich, poznat iz filmova poput “Oppenheimer” i prednastavka “Ratova zvijezda”. Osim njih, u filmu se pojavljuju i Eddie Marsan, Rich Sommer, Sebastian de Souza, Geraldine Somerville i Patrick Fischler.

Fair Play je trenutno jedan od najbolje ocijenjenih Netflixovih filmova ove godine, a kritičari na Rotten Tomatoesu su mu dali čak 87%. Kritičari su posebno oduševljeni izvedbama Phoebe Dynevor i Aldena Ehrenreicha.

Redateljica je istaknula da su na setu surađivali s koordinatorom intimnosti za sve scene seksa u filmu. “Ovo je par koji je imao životinjsku žudnju jedno za drugim na početku filma, ali čim se Luke počne osjećati nesigurno, ne može to dati Emily. Namjerno sam napravila triler o dinamici moći na najružnijoj razini, tako da je moralo eskalirati u tom konačnom trenutku”, objasnila je Domont.

Ako još uvijek niste pogledali ovaj uzbudljivi triler, u nastavku vam donosimo trailer koji će vas sigurno zaintrigirati: