FOTO by Netflix

Film

Fair Play – na Netflix stiže novi napeti erotski triler

admin 10. kolovoza 2023.

Upravo je stigao i prvi trailer...

Na Netflix nam uskoro stiže novi film u žanru erotskog trilera, a obuhvaća svijet novca, seksa i okrutnih izbora karijere u okolini gdje su svi neprijatelji. U svom prvom igranom prvijencu, spisateljica i redateljica Chloe Domont ispituje kako funkcionira romantična veza na radnom mjestu.

Slično romantičnim susretima koji se događaju kroz Netflixovu seriju “House of Cards“, ovaj film naglašava nerazmjeran osjećaj vlastite vrijednosti u visoko kompetitivnom radnom okruženju.

Erotski triler Fair Play
Foto: Netflix

Film je svoju premijeru imao u siječnju na Sundance Film Festivalu 2023. Od tada je Netflix stekao distribucijska prava za 20 milijuna dolara nakon dugotrajnog nadmetanja s brojnim drugim produkcijskim tvrtkama.

Film “Fair Play” će imati međunarodnu premijeru ovog rujna na 48. Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu (TIFF). Film će se na Netflixu biti spreman za prikazivanje 13. listopada.

Erotski triler Fair Play
Foto: Netflix

Radnja filma “Fair Play” zaranja u živote Emily i Lukea, živahnog para koji živi u New Yorku i dijeli neraskidivu vezu. Njihov život pun romantike poprima mračni obrat kada Luke dobije željeno unapređenje u konkurentskoj financijskoj tvrtki. Dok ambicija potiče njihove postupke, njihov nekoć podržavajući odnos pretvara se u nešto zlokobno i uznemirujuće.

Dinamika para prolazi kroz seizmičku promjenu, što ih navodi da se suoče s posljedicama svojih ambicija i pravom cijenom uspjeha. Emily i Luke bore se sa zastrašujućim izazovom očuvanja svog angažmana dok plove podmuklim vodama dinamike moći i nemilosrdnih korporativnih potraga.

Erotski triler Fair Play
Foto: Netflix

Službeni sinopsis za film jezgrovito prikazuje bit priče: “Neočekivano unapređenje u okrutnom svijetu korporacije gura vezu mladog para na sam rub opstanka, prijeteći da će se rasplesti puno više od onog što njih dvoje znaju”.

Erotski triler Fair Play
Foto: Netflix

Istaknutu glumačku postavu filma Fair Play predvode Phoebe Dynevor iz “Bridgertona“, Alden Ehrenreich poznat po ulozi u “Solo: A Star Wars Story“, Eddie Marsan poznat po “Happy-Go-Lucky” i Rich Sommer koji je glumio u “The Devil Wears Prada“.

Glumačka postava također uključuje iskusne glumce kao što su Geraldine Somerville, Jim Sturgeon, Sebastian de Souza, Sia Alipour i nekoliko drugih.

Netflix je potvrdio da film dolazi 13. listopada na platformu, a vjerujemo da ćete nakon pogledanog trailera s nestrpljenjem čekati njegov izlazak.