FOTO by Anya Hindmarch

Moda

Eye-catching torbica u obliku Nescafé kave

Daria Lovrić 06. listopada 2023.

Ljubitelji kave gdje ste?

Mnogi od nas dan započinju šalicom kave, bila riječ o crnoj kavi, kavi s mlijekom, cappuccinu ili instant kavama poput Nescafea. Neki ju vole na prazan želudac, neki uz lagani doručak, a neki uz kroasane ili krafne.

Nescafe torbica 1
Nescafe torbica

S druge strane postoje veliki obožavatelji koji ju piju i za vrijeme pauze i predvečer ili im je naprosto nepoznanica u kafiću naručiti nešto drugo. Kako god bilo, kava je duboko ukorijenjena u naš način života i jednostavno obožavamo tu tamnu tekućinu bogatog okusa.

Ovog puta za oko nam nije zapela neka nova premium vrsta kave, nego chic torbica koja će oduševiti sve ljubitelje kave.

Nescafe torbica 2

Riječ je o dizajnerskom modelu, luksuznog brenda Anye Hindmarch, koji je napravljen po uzoru na legendarno pakiranje Nescaféa. Naime, bucket model ukrašen je smeđim, crvenim i bež perlicama i ima odvojivi ukrasni zlatni lanac koji vam olakšava nošenje preko tijela.

Preslatka torbica može se pohvaliti obiljem prostora za svakodnevne potrepštine poput pametnog telefona, novčanika, ključeva i ruža za usne.

Nescafe torbica 3

Izuzetno elegantna i upečatljiva, ova torbica predstavlja eye-catching modni detalj koji će dodati šarm svakom jesenskom i zimskom večernjem outfitu. Njezin efektan dizajn će začiniti look, pružajući mu dozu glamura i sofisticiranosti.

S obzirom na to da je riječ o dizajnerskom modnom komadu, cijena torbice iznosi £895, a možete ju škicnuti putem Anya Hindmarch web trgovine.