Moda

Eye-catching baloner nude boje jedina je odjeća za van koju trebamo!

Viktoria Šafranić 02. travnja 2021.

Zaljubljeni smo u trench kaputić prošaran natpisima jednog od najpoznatijih svjetskih gradova i njegovih četvrti...

Promatrajući bež baloner popularnog britanskog brenda River Island, donijeli smo zaključak da ulična moda nikada nije izgleda sofisticiranije.

Iako još neko vrijeme nećemo moći putovati, a mnogima je upravo London jedna od najdražih shopping destinacija, mi smo kao utjehu pronašli ovaj profinjen trench kaput koji će nas u mislima vratiti na ulice omiljene metropole. U njemu nam ne bi smetalo ni da plešemo na kiši, ako nas netko barem nakratko može teleportirati u London.

Savršeno skrojen i prošaran imenom jednog od najpoznatijih europskih gradova i njegovih četvrti, ne možemo zamisliti ženu kojoj se ne bi svidio.

Svojim ljupkim izdanjem privlači pažnju i koliko god izgleda elegantno, istodobno je namijenjen i uz ležerniji stil odijevanja.

Baloner je klasik koji bi trebao zauzimati mjesto u svakom ormaru, a posebice ovakav dragulj koji se ne viđa svakodnevno.

Modeli na Instagram profilu nose ga uz različite outfite, a mi ne možemo odlučiti kojoj bolje pristaje, u svečanijoj varijanti s potpeticama ili uz casual look s robusnim čizmama.

Njegova cijena iznosi £90.00, a njegovom kupnjom pripremite se na brojne komplimente od sasvim običnih prolaznika. Uistinu je veličanstven i u njemu ćete se tako i osjećati pa ako je i kod vas izazvao wow efekt, nabavite ga putem LINKA.