FOTO by TikTok @gloriaugly

Zabava

Evo kako se dječak snašao i u tri ujutro umjesto roditelja uspavao malog bracu! Predivno!

Antonija Andabak 28. lipnja 2021.

Video koji definitivno popravlja dan!

Iako je već prošlo gotovo pola godine od kad je kućna kamera snimila ovaj prekrasan video, nije zgoreg ovako nešto plasirati u medije još jednom, čisto da se podsjetimo kako dobar primjer roditeljskog odgoja ima odjek u svijetu te služi kao inspiracija mnogim roditeljima, ali i mladeži. Mama Gloria Angelou podijelila je ovaj video u kojem glavnu ulogu ima njen desetogodišnji sin Mason, a snimljen je u 03:23 ujutro.

U TikTok videu koji otapa i najtvrđa srca, vidljivo je kako Mason ulazi u sobu svog malenog brata u „gluho doba noći“ i čini sve kako bi brata ponovno uspavao.

Prvo ga je utješio tako što ga je iz krevetića uzeo i primio u naručje, zatim se malo igrao s njim i pokušao ponovno vratiti u krevetić, no maleni se bunio. Kako bi bio siguran da će njegov maleni brat biti miran i zaspati, stavio je brata u krevetić , ušao za njim te ih oboje pokrio dekicom. Stvarno preslatko!

@gloriaugly

@lighteyemason 💙💙🤴🏾

♬ Surrender – Natalie Taylor

Mlađi sin se probudio usred noći“, rekla je Gloria. „Čula sam da se meškolji pa sam provjerila kameru samo da vidim hoće li ponovno zaspati, no ugledala sam svog starijeg sina kako se pobrinuo za bracu i zaključila da je pravi primjer ljubavi i strpljenja. Ostao je s njim gotovo 30 minuta pokušavajući ga uspavati. Ja sam naposljetku došla i pobrinula se za bebu te pitala starijeg sina zašto nije došao po mene, a on je odgovorio da želi da se i ja odmorim jer sam puno radila taj dan.“

Roditeljstvo nije njegova odgovornost, ali sama činjenica da on razumije što znači paziti na mlađeg brata i uzima u obzir naporan dan svoje mame, dovoljno je da mi srce bude ispunjeno ponosom.“, izjavila je Gloria.