FOTO by Instagram @demimoore

Poznati

Evo kako Demi Moore i Bruce Willis provode izolaciju sa svojom obitelji!

Viktoria Šafranić 08. travnja 2020.

Baš poput blizanaca! Čitava obitelj odjenula je jednake pidžame...

Obitelj Demi-Willis jučer nas je počastila Instagram fotografijom s inspirativnom odjevnom kombinacijom, onom najopuštenijom koju inače nosimo samo za spavanje, a posljednjih tjedana po čitave dane.

Svi članovi obitelji, uključujući i preslatke pse nose zeleno-bijelu pidžamu s prugicama. Bez obzira što već 20 godina nisu u braku, dokazali su da im je obitelj na prvom mjestu te su ostali u iznimno dobrim odnosima, što je u današnje vrijeme rijetkost.

Slavna glumica ovom je objavom otkrila koliko su zapravo jednostavna i opuštena obitelj te da im provedeno vrijeme u četiri zida uvjetovano korona virusom prolazi jednako kao i svima drugima, uz povremene humoristične scene baš poput ove.

View this post on Instagram

Family bonding 💚

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Uz simpatičnu fotku stoji i komentar ‘Family Bonding’.

U samo 19h fotografija je prikupila preko 165 500 lajkova. Također, uslijedili su brojni pozitivni komentari njihovih prijatelja, kolega i pratitelja kojima su svojom složnosti uljepšali dan.

Fanovi slavnog para zasigurno još uvijek polažu nade da će ovo dvoje na kraju možda ponovno završiti zajedno, no nama se čini da se poznata glumačka ekipa samo zna dobro zabaviti.

Ova ogromna obitelj zaista je primjer mnogima, stoga palac gore za genijalnu ideju kako na zabavan način skratiti vrijeme u izolaciji.