FOTO by BBC

Film

Everything I Know About Love – romantična komedija u 7 nastavaka

admin 16. ožujka 2022.

Od nagrađivane knjige autorice Dolly Alderton dolazi istoimena serija

Nagrađivana spisateljica Dolly Alderton 2021. godine najavila je da će se prema njenoj knjizi “Everything I Know About Love” snimiti serija od sedam nastavaka, a zahvaljujući BBC-u riječi su postale djela i uskoro očekujemo početak prikazivanja.

Već su se pojavile i prve slike za nadolazeću seriju te možemo pretpostaviti da je ovo jedna “light” zanimljiva serija uz koju ćemo provesti jedan kišni vikend.

Foto: BBC

Jučer je Dolly Alderton objavila slike serije i na svojim društvenim mrežama te napisala: “Evo prvog pogleda na moju nadolazeću TV seriju, romantičnu dramu o ženskom prijateljstvu. U ovoj knjizi nalazi se moja duša i jedva čekam da krene s prikazivanjem”.

Foto: BBC

Prema sinopsisu serije, “Everything I Know About Love” je serija smještena u Londonu 2012. godine. te govori o prijateljstvu i odrastanju. Serija predstavlja duboku analizu ulaska u loše veze, slomljenih srca i poniženja.

Foto: BBC

Ovo je serija u kojoj ćemo vidjeti nekoliko etabliranih, ali i nekoliko nadolazećih glumaca uključujući Emmu Appleton, Bel Powley i Aliyah Odoffin. Serija još nije dobila službeni datum prikazivanja, ali s obzirom na prve fotografija i čitavoj priči koja se zakotrljala ne sumnjamo da će stići vrlo brzo.