FOTO by Missguided

Moda

Everyday haljine obožavamo! Upoznajte top 10 Missguided haljina koje ćemo nositi ljeti!

Antonija Andabak 11. travnja 2020.

Itekako ćemo guštati kada izađemo u grad-sa stilom u pravim ljetnim haljinama!

Baš kao što smo napisali, obožavamo haljine koje možemo nositi svaki dan i uvijek izgledati sređeno, zanosno i puni samopouzdanja. Naprosto je nevjerojatno što jedan komad odjeće može učiniti cjelokupnoj našoj pojavi, još ako ste spretni u kombiniranju accessoriese-a poput remena, odgovarajućeg nakita i obuće, postigli ste odjevni jackpot!

Missguided haljine ispunit će svaku vašu želju po pitanju odabira odgovarajuće haljine koja će istaknuti ono što volite na sebi i zakamuflirati ono što vam i nije najdraže. Odabrane haljine su bodycon tipa koje će istaknuti vašu divnu liniju, rebrastog su materijala, stoga nosive u dnevnoj ili večernjoj varijanti kada prilike ne zahtijevaju svečano odijevanje.

Malu smo prednost dali lepršavim haljinama koje su apsolutni must have summer sezone jer kroj dozvoljava nesmetano kretanje, a visoke potpetice dodat će onu glam notu koja nam ponekad treba. Lepršave, s volančićima ili spuštenih ramena, Missguided je mjesto kojem ćete se vraćati po još!

Cijene haljina variraju, a kao i kod većine high street brendova i Missguided nudi značajna sniženja, pa se tako mogu naći haljine za oko 15 funti, dok studenti ostvaruju još deset posto popusta.

Kompletnu ponudu haljina možete pogledati OVDJE.