FOTO by Etno Park Zagreb

Iće & piće

Ho Ho Ho… Najmedenije mjesto u Zagrebu zasjalo u božićnom ruhu!

Viktoria Mikulić 23. studenoga 2023.

Blagdani su već stigli u Etno Park Zagreb...

“Zvončići, zvončići, zvone cijelu noć, i ostaju u sjećanju što nikad neće proć.”

Do prosinca nas dijeli tjedan dana i m jednostavno ne možemo sakriti uzbuđenje. Iako mnogi smatraju da je prerano za božićne pjesme i ukrašavanje, mi smatramo da nema ništa loše u tome ako se ovom posebnom blagdanu radujemo malo ranije nego inače.

Izlozi trgovina već su odavno zablistali u božićnom ruhu što je u nama probudilo leptiriće, no ništa nas se nije toliko dojmilo kao mjesto koje smo upravo posjetili.

Etno Park Zagreb najfotogeničnija je lokacija ovogodišnjeg Adventa!

Etno Park Zagreb je nezaobilazna destinacija ovog Adventa. Iako je riječ o restoranu, mi bismo ovoj lokaciji nadjenuli nekoliko posebnih epiteta: kutak sreće, oaza mira, rustikalni interijer koji donosi svu draž djetinjstva. Čim smo kročili na adresu Gradska ulica 4 (Mala Mlaka), u nama su zatitale emocije, a onda tek možete zamisliti kakva nas je nostalgija pratila nakon što smo krenuli kući.

Medvjedići, Orašari te metri i metri lampica upotpunjuju ovaj restoran u kojem bismo sjedili satima i uživali u najfinijoj piti od jabuka s preljevom i sladoledom od vanilije te kuhanom ginu ili vinu, dok nam pogled seže prema najčarobnijem božićnom drvcu koje predstavlja spoj modernog i vintage ruha, poput tradicionalnih kuglica i pampas trave.

Uvjereni smo da na umu imate barem jednu osobu s kojom biste se ovih dana rado podružili, nazdravili uz kuhano vino, isprobali najsočnije delicije te pretresli sve što ste zajedno proživjeli u 2023. godini.

Također, ovdje možete organizirati jedinstveni božićni domjenak. Do 250 sjedećih mjesta i raznovrsnim prostorima za iznajmljivanje, Etno Park Zagreb idealno je okruženje za vašu obitelj ili poslovne suradnike. Uživajte u domaćoj i provjereno ukusnoj hrani, te stvorite nezaboravne trenutke uz nas. 

Za više informacija i rezervaciju mjesta posjetite njihovu web stranicu ili nazovite na 091 1200 184. Također, za još više zanimljivosti, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.