FOTO by Etno Park Zagreb

Iće & piće

Najinstagramičnija zagrebačka destinacija je “must visit” ovog Adventa!

Viktoria Mikulić 06. prosinca 2022.

Interijer u kojem ćete se osjećati magično, kao da se nalazite na tlu Laponije…

Za sreću nam nije potrebno mnogo, osobito u prosincu kada je dovoljna tek nekolicina dekoracija koje nam u trenu poprave raspoloženje. Tijekom Adventa, osmijeh na našim licima je neopisiv, u trenu postajemo bolje osobe, ne želimo ulaziti u konflikte i znatno smo spremniji pomoći i opraštati drugima.

Znamo da bi tako trebalo biti kroz čitavu godinu, no baš zato prosinac ima toliko čari. Ako niste dugo vidjeli staro društvo ili se već neko vrijeme pokušavate dogovoriti s prijateljicom za piće, a možda samo želite počastiti obitelj ili poslovne kolege za kraj godine, dopustite da vam predstavimo najčarobniju destinaciju u Zagrebu.

Već smo nekoliko puta pisali o Etno Parku Zagreb, rustikalnoj lokaciji koja je savršena kulisa za fotografije te izvrstan ambijent za razne proslave poput vjenčanja, godišnjice braka, prve pričesti, svete potvrde, krštenja ili jubilarnog rođendana, kao i poslovnih domjenaka…

Drugim riječima, Etno Park Zagreb šarmantna je zelena oaza koja će vam stvoriti nezaboravne uspomene i mjesto gdje ćete će uvijek rado vraćati. Ne možemo se nadiviti njihovom interijeru i eksterijeru koji pružaju potpuni zen, daleko od gradske vreve. Svako razdoblje idealno je za posjet ovom mjestašcu, no jedno je ipak posebno.

Etno Park Zagreb najfotogeničnija je lokacija ovogodišnjeg Adventa!

Medvjedići, Orašari te metri i metri lampica upotpunjuju ovaj restoran u kojem bismo sjedili satima i uživali u najfinijoj piti od jabuka s preljevom od karamele i sladoledom od vanilije te kuhanom ginu ili vinu, dok nam pogled seže prema najčarobnijem božićnom drvcu koje predstavlja spoj modernog i vintage ruha, poput tradicionalnih kuglica i pampas trave.

Na zimskom meniju ovog popularnog zagrebačkog restorana svoje mjesto pronašli su sarma i pire krumpir, buncek, krvavice, kuhane kobasice, te neki od najsočnijih deserata poput zapečenih palačinki sa sirom, štrudle od jabuke i slično.

Ah, mogli bismo satima pisati o svim blagodatima koje donosi Etno Park Zagreb ovog Adventa i nadjenuti mu još bezbroj epiteta, no najbolje da se sami uvjerite posjetom istog već ovog vikenda…

Etno Park Zagreb možete posjetiti svakim radnim danom osim ponedjeljka, kao i vikendom u razdoblju od 10h-22h, na adresi Gradska 4, Mala Mlaka.

Za više informacija i rezervaciju mjesta posjetite njihovu web stranicu ili nazovite na 091 1200 184. Također, za još više zanimljivosti, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.