FOTO by Instagram @essie

Ljepota

Essie lakovi za nokte: Nova kolekcija inspirirana bijelim sportom!

admin 13. srpnja 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Ovogodišnja ljetna kolekcija Essie lakova za nokte nadahnuta je tenisom, a svaki od šest lakova ima zabavnu temu povezanu s ovim popularnim sportom.

Essie ovom šarenom kolekcijom predstavlja predivne nijanse idealne za osunčane dane, a na vama je da odaberete onu koja najbolje odgovara vašem ukusu i stilu!

  1. Make a racquet

Prva u Have a ball kolekciji za nokte je nijansa simpatičnog nazivaMake a racquet. Ta svijetla i kremasta boja idealna je za one koje ne vole previše eksperimentirati s bojama. Ovu klasičnu i jednostavnu nijansu lako je kombinirati uz bilo koju odjevnu kombinaciju.

2. Doubles trouble

Volite li zelenu boju, zaljubit ćete se u nijansu Doubles trouble! Ova predivna pastelna boja metvice trenutno dominira svijetom mode i ljepote.

3. Serving looks

Serving looks savršeno je ime za ovu plavoljubičastu nijansu, a odlična je za sve ljubiteljice jarkih boja koje se ne plaše biti drugačije. Sigurni smo da će ova nijansa odgovarati vašem razigranom i mladenačkom karakteru.

4. Have a ball

Još jedna super trendi boja ove sezone definitivno je žutozelena. Ova nijansa savršena je za tople mjesece,a odlično će ići uz vaš brončani ten.

5. Perfect match point

Ako volite jarke tonove, fluorescentno ružičasta nijansa Perfect match, pravi je odabir za vaše nokte!

6. Love- all game

Love-all game još je jedna fluorescentna nijansa, a podsjeća nas na boju dragocjenih koralja iz morskih dubina.

Voljeli tenis ili ne, ova zabavna, svježa i šarena kolekcija lakova za nokte savršen je dodatak vašem modnom izričaju za duge i ugodne ljetne dane i večeri.