FOTO by Instagram @ludocha_t / Facebook @essence cosmetics

Ljepota

Essence lak u nude nijansi kao nježna ljetna poslastica za naše nokte

Krešimir Šustić 08. srpnja 2020.

Elegantna i neutralna čarolija neizostavan je detalj svakog looka!

Jednostavnost je ponekad najbolji način kako bi istaknuli svu ljepotu koja je satkana u modnoj kombinaciji ili u proizvodu iz beauty svijeta.

Najbolji dokaz za to je nude manikura, koja osim što zrači klasikom i sofisticiranošću, donosi eleganciju u cjelokupan stajling i uvijek je ziheraška solucija s kojom ne možemo pogriješiti.

20 must-have vibrantnih manikura za odlazak na more!

Većinom su za nju vezani roskasti i neutralni tonovi, koji su pogodni za casual stil, poslovni dress code, ali i za posebne i svečane prigode.

Svojim šarolikim izdanjem, osvojila je srca dama diljem svijeta, pa je tako možemo svakodnevno vidjeti uvrštenu u bezbroj lookova zvijezda koje pratimo na društvenim mrežama.

Kada smo u nedoumici i ne znamo kojom bi bojom ukrasili svoje nokte, ona se pojavljuje kao svijetlo na kraju tunela, koje nas pošteđuje svake muke oko traženja i biranja.

Kako bi i ovoga ljeta uživali u toplini i ljepoti koju nam pruža, za to se pobrinula tvrtka Essence, poznata po kozmetičkim proizvodima i niskim cijenama, koja je izbacila novi neodoljivi lak.

Malena bočica stane u svaku torbicu, te tako može biti uz nas na svakom putovanju i u svakoj prigodi, kako bi nam ljepota uvijek bila nadohvat ruke.

Bez obzira odlučite li se za premazivanje cijelog nokta, francusku manikuru, popularne ombre nokte ili dizajn s nekim od zanimljivih motiva, vjerujte nam da s ovim klasikom ne možete pogriješiti.