FOTO by PR

Elegant

Essence & Catrice limitirani adventski beauty kalendari – nek odbrojavanje počne!

PR 29. rujna 2022.

Još samo 87 dana do Božića!

Tik tak, tik tak… Sezona darivanja se bliži. Kako možete još više pojačati iščekivanje? Uz adventski kalendar poput essence HAPPY HOLIDAYS adventskog kalendara, naravno.

Essence & Catrice limitirani adventski beauty kalendari 1
Essence & Catrice limitirani adventski beauty kalendari

Sadrži 24 beauty iznenađenja koja će zajamčeno učiniti božićnu sezonu još ljepšom! Na vrhu: proizvodi u kalendaru stvaraju potpuni božićni izgled – tako da smo uistinu spremni za blagdane.

HAPPY HOLIDAYS adventski kalendar

Sve blista, miris božićnih kolačića i punča je u zraku, kontemplativni trenuci su na vidiku – najljepše doba godine je tu! I postoji jedna stvar koja božićnu sezonu čini još boljom: potpuno ispunjen adventski kalendar koji stvara iščekivanje sezone darivanja.

 HAPPY HOLIDAYS adventski kalendar  1
HAPPY HOLIDAYS adventski kalendar

Uz limitirano izdanje essence adventskog kalendara HAPPY HOLIDAYS, ovisnice o ljepoti čeka prava poslastica jer se iza svakih od 24 vrata krije po jedno svjetlucavo iznenađenje.

 HAPPY HOLIDAYS adventski kalendar  2
HAPPY HOLIDAYS adventski kalendar

Naravno, točan sadržaj je još uvijek tajna, ali reći ćemo vam ovoliko: sretni trenuci su zagarantirani s ovim proizvodima! Malo zavirivanja za sve one koji više ne mogu podnijeti neizvjesnost: skriveni iza vrata, između ostalog, kriju se njegujući proizvodi poput hidratantnog prozirnog ruža za usne, noćne maske za usne ili zlatnih flastera za oči u obliku zvijezde. Svjetlucavi božićni highlighter, kist za blendanje i zimski lak za nokte u mini formatu također osiguravaju ekskluzivne make-up lookove. Matirajući papirići za kontrolu ulja savršeni su za božićni domjenak, uklanjaju neželjeni sjaj s lica u tren oka.

I to nije to: essence adventski kalendar ima mnogo više za ponuditi!

Radost svijeta: CATRICE adventski kalendar DIY 2022

Vrhunac ljeta danas – božićna atmosfera sutra. Medenjaci, miris cimeta, kuhano vino i pečeni bademi na božićnim sajmovima, blagdansko raspoloženje… svake godine ispuni srce radošću. Kako bi se povećao osjećaj iščekivanja i skratilo vrijeme čekanja na sezonu darivanja, stiže popularni CATRICE adventski kalendar DIY.

 CATRICE adventski kalendar DIY 2022
CATRICE adventski kalendar DIY 2022

Kalendar dolazi u šest različitih verzija. Nisu samo 24 beauty iznenađenja koja će uveseljavati svaki dan u predbožićno vrijeme, već i vrijednost proizvoda koja je preko 100 eura! To su trendi proizvodi u originalnim veličinama iz CATRICE standardne ponude. Adventski kalendar DIY dolazi s 24 prekrasno dizajnirane papirnate vrećice i odgovarajućim naljepnicama kako biste sastavili prekrasan adventski kalendar za sebe ili svoju najdražu osobu.

NMPC: 369,90 kn