FOTO by Esprit

Moda

ESPRIT lansirao nude pletene “uggsice” – za 225 kn!

Antonija Andabak 28. rujna 2020.

Pretople, futrane pletene čizmice koje će u kući grijati vaša vječito hladna stopala!

Za one zimogrozne, ovo će biti pun pogodak, a ako znate koju dušicu kojoj su noge vječito hladne, ovo bi mogao biti idealan poklon za nadolazeći rođendan ili čak, kad malo bolje razmislite – ne mora niti biti posebna prigoda da iznenadite one koji će pletenim Esprit čizmama biti oduševljeni!

Čizmice mekog pletiva, nude su boje i visine do gležnjeva, dok se stražnja strana čizmica gumbom s efektom drveta nabora kako bi kao takve izgledale još više cozy, baš ono što vam treba tijekom hladnijih dana!

Potplat je gibljiv i gumenast, a nabori na potplatu sprječavaju da se kližu po površini parketa ili pločica. Unutrašnjost čizmica priča je za sebe i zaslužuje čistu peticu! Sigurni smo da upravo zbog toplog futranog materijala nećete htjeti skinuti čizmice da obujete obuću za posao ili bilo kakav izlazak.

Materijal od umjetnog krzna bogato je obložio unutrašnjost kako bi vašim nogama bilo udobno i mekano čitavog dana!

Cijena like Ugg čizmica iznosi 225 kn, a dostava oko 35 kn, što je i dalje isplativo za ovako kvalitetnu obuću. Ovu ekskluzivnu ponudu mi sigurno ne propuštamo, a vi checkirajte iste takve “Uggsice” u crnoj varijanti ako niste ljubitelj nježnih tonova. Espritovu inačicu popularnih čizama pogledajte OVDJE!