FOTO by PR

Promo

Espresso Martini, Tobacco, konjak, jabuka, klinčić – mirisne svijeće koje će vas ostaviti bez daha!

PR 17. studenoga 2021.

Potraga za bogatim slavljeničkim, poslovnim, relaksirajućim ili pak home decor poklon paketom od sada je lakša

“Live your best life! Be yourself, be free, be unique!” poruka je koju Motion Candles šalje novim proizvodom.

Vrijeme darivanja je pred vratima, a osjećaj prilikom darivanja dragih osoba je jedan od najposebnijih koji priželjkujemo.  

Svake godine želi se izraziti ljubav i zahvalnost na što unikatniji način pomnim odabirom poklona, a sve češće su mali hrvatski proizvođači u fokusu prilikom potrage za unikatnošću i izradom proizvoda s velikom pažnjom.

Motion Candles odlučio je obradovati svoje kupce novim proizvodima koji su spremni za svaku prigodu i u svako doba godine, a posebice u predstojeće, blagdansko doba.

Potraga za bogatim slavljeničkim, poslovnim, relaksirajućim ili pak home decor poklon paketom od sada je lakša!

Sofisticiranost, elegancija i profinjenost karakteristike su Motion Candles poklon paketa, a predstavio se čak sa četiri darovne varijante – Celebration, Relax, Business i Motion.

Ističu kako je najbogatija vrijednost, suradnja s vrhunskim hrvatskim proizvođačima čiji su proizvodi od njihova prvog do zadnjeg koraka u potpunosti rukom rađeni.

Odabrani proizvođači koji se mogu pronaći u Motion poklon paketima su Pjenušci i vina Josipović, Teeashena organski čaj, An Chic ilustracije, Epot design podmetači i Planzy planer, a zajednička poveznica sviju prisutnih je isticanje kroz vlastitu predanost, kvalitetu i pomicanje granica u vlastitoj domeni proizvodnje.

Za kompletnu ponudu koja krije bogate poklon pakete, mirisne svijeće i mirisne difuzore posjetite webshop Motion Candles.