FOTO by H&M

Moda

Espadrille – proljetna obuća koje se ni ove sezone ne odričemo!

Viktoria Mikulić 29. travnja 2022.

Elegantni, profinjeni, udobni za nošenje, H&M modeli očarat će vas na prvu…

Espadrille su posljednjih nekoliko godina jedna od najpopularnije proljetne obuće. Izgledaju šarmantno, a pritom su i ugodne za nošenje. Ovaj model obuće najčešće nosimo u casual kombinacijama uz traperice i culotte hlače, kao i uz T-shirte i bluze. Nadalje, espadrille često viđamo u kombinaciji s haljinama i lepršavim suknjama.

One plijene pažnju svojim potplatom od jute, kao i razigranim dizajnom u vidu boja i motiva. Od klasičnih espadrilla, do modela na punu petu, kao i primjerka s otvorenim prstima, svatko će pronaći svog favorita među novom H&M kolekcijom.

Poznati high street brend upravo je lansirao kolekciju espadrilla u omiljenim nude bojama koje se s lakoćom uklapaju uz svaki naš dnevni i večernji look. Espadrille su onaj komad obuće za kojim posežemo kada ne znamo što odjenuti, kada smo u stisci s vremenom, kada ne možemo upariti ništa drugo, ali i kada smo na granici između elegancije i sportskog stila. One su naš spas u zadnji čas.

Ako se i vi uvijek iznova vraćate preslatkim espadrillama znajući da je to obuća koja vas u nijednom trenutku neće opterećivati, onda svakako škicnite nove H&M modele koji su toliko jednostavni, a tako posebni…

Cjelokupnu kolekciju espadrilla možete pronaći na LINKU.