Moda

Espadrij obuća raskošnih boja priziva sunčane dane

Krešimir Šustić 20. veljače 2020.

Modeli iz kojih se nećete izuvati! Volimo modne komade koji postoje još od nekih davnih doba u kojima je život bio puno lakši. Espadrille su upravo jedan od najstarijih predmeta nošen od strane žena i muškaraca. Gornji dio napravljen od platna , a donji od konopa čini ih udobnim i najdražim odabirom za vruće dane. […]

Modeli iz kojih se nećete izuvati!
Volimo modne komade koji postoje još od nekih davnih doba u kojima je život bio puno lakši. Espadrille su upravo jedan od najstarijih predmeta nošen od strane žena i muškaraca. Gornji dio napravljen od platna , a donji od konopa čini ih udobnim i najdražim odabirom za vruće dane.

Reserved sandale ili slingbacksice na blok petu?

Francuski brend Espadrij poznat je po prodaji neodoljivih modela u raznim varijantama. Noviteti koje su izbacili oduševit će vas i poželjet ćete ih sve u svojoj kolekciji obuće.

Klasični model stvara nam leptiriće u trbuhu zbog šarolikih boja u kojima dolazi. Može se uz sve kombinirati i nositi na svakodnevnoj bazi. Natikače s duplim remenima ili one s volanima idealne su za vruće dane koji su ispred nas, a mi ih predlažemo za šetnje gradom ili uz more.

Boje nam oduzimaju dah i samo su jedan od faktora zaljubljivanja u ove savršene komade. Sandale kao da su stvorene za lagane haljine koje ćemo nositi u narednoj sezoni. Istaknut će svaku nogu i dati joj mediteranski šarm. Pronađite svoje favorite u galeriji.

Cjelokupni asortiman možete pogledati na LINKU.