FOTO by Mohito

Moda

Esencijalni komadi dolaze iz Mohita u obliku kožnjaka u beige i crnoj boji!

Antonija Andabak 06. rujna 2020.

Dvije gotovo najtraženije nijase obožavamo jer praktički idu uz sve što posjedujete u garderobi!

Početak rujna prošao je u znaku popodnevne vrućine i hladnih noći kada ste pomno birali komade odjeće za cjelodnevno izbivanje iz kuće. Ono je zahtijevalo slojevito oblačenje ali i nošenje jaknice ili vestice kojima biste se utoplili čim bi se temperature krenule spuštati.

To nipošto ne znači da morate odabrati prvu vestu ili jaknu koja vam padne pod ruku, no zasigurno ste imali trenutaka kada ste zastali ispred ormara i sami sebi rekli da nemate nikakvu jaknicu koja bi išla uz vaš današnji outfit. Poznati scenarij mnogima, zar ne?

U potrazi za esencijalnim jesenskim komadima, odluka je definitivno pala na Mohito bajkerske jaknice u dvije nijanse s kojima nikada nećete “fulati”. One dolaze u beige i crnoj boji kao spas kada trebate nešto moderno, jednostavno i koje će zasigurno ići uz sve što ste taj dan zamislili!

Budite sigurni da će pristajati odlično i uz romantične, lepršave suknje i maxi haljine koje se itekako još nose, uz isprani jeans za pomalo punk-chic vibru ili pak, ako ste sportski tip – ne oklijevajte. Ako ste naumili obući monokromatski komplet hudice i hlača, prebacite kožnjak u crnoj ili beige boji i spremni se otići na kavicu koja može potrajati do večernjih sati.

Mohito bajkerske jaknice basic su kroja, lagano strukirane, a do svog najljepšeg izdanja dolaze raskopčane, upravo kako bi do izražaja došla košuljica ili haljina koju ste odlučili obući ispod jakne. Kopčanje sa strane patentnim zatvaračem neće niti malo narušiti idealan kroj jaknica, upravo suprotno, postići ćete profinjen i “clean” look.

Jaknice odlikuje povoljna cijena, zahvalan kroj i nosivost više sezona!

Beige Mohito motoristička jakna, cijena 299,00 kn

Crna Mohito motoristička jakna, cijena 299,00 kn