Zabava

Enrique Iglesias podijelio fotku s najmlađom kćerkicom i raznježio svijet!

admin 15. lipnja 2021.

Ima li ljepšeg prizora od tate i njegove kćeri?

Jedan od najpoznatijih španjolskih pjevača za kojim lude žene diljem svijeta zbog njegovih nevjerojatnih vokalnih sposobnosti i ljepote, raznježio nas je fotografijom koju je jučer objavio na svom službenom Instagram profilu.

Iako je sin jednog od kultnih pjevača – Julia Iglesiasa, usudili bismo se reći da je upio zasjeniti čak i vlastitog oca. Njegov madež postao je simbol seksepila na cijeloj kugli zemaljskoj.

Ovaj latino ljepotan je svoju glazbenu karijeru započeo 1995. godine sa svega 20 godina, a njegov prvi studijski album prodan je u milijun primjeraka.

Već je 10 godina u sretnom braku s jednako zanosnom i uspješnom ženom, bivšom ruskom tenisačicom Anom Kurnjikovom.

Glazbena zvijezda i njegova atraktivna supruga vraćaju nadu da je i u svijetu showbizza moguće pronaći pravu ljubav.

Da su jedno u drugome pronašli svoju srodnu dušu, dokaz tome je kruna dugogodišnje veze, bračni zavjeti koje su izrekli u 2015. godini. Također, njihova malena obitelj dobila je pojačanje u 2017. godini, kada je začeto dvoje blizanaca – Lucy i Nicolas, a tu je i najmlađa mezimica Mary rođena u 2020. godini.

Iako nerijetko dijele detalje o svom privatnom životu, glazbeni virtuoz jučer nas je iznenadio objavom sa svojom najmlađom Mary Iglesias i ispod samo kratko napisao: „Working on something“.

To je bilo sasvim dovoljno da u jednom danu dobije preko milijun lajkova i brojne komentare obožavatelja koji su opčinjeni kako njime, tako i njegovom nasljednicom. Mnogi su se obradovali novoj pjesmi, a i mi se nadamo da je ista uskoro na pomolu…

Par koji je opstao preko 20 godina bez obzira na kritike i natpise paparazza zaista je vrijedan aplauza.