FOTO by IMDb

Film

Enola Holmes 2 – kreće snimanje nastavka Netflixovog hita

Mia Vodopija 19. kolovoza 2021.

Millie Bobby Brown i Henry Cavill vraćaju se svojim ulogama!

Enola Holmes vraća se na Netflix s Millie Bobby Brown i Henryjem Cavillom koji repriziraju svoje uloge.

U režiji Harryja Bradbeera prvi je film objavljen na Netflixu u rujnu 2020., nakon što se prvotno očekivalo da će biti u kinima. Zahvaljujući pandemiji, Warner Brothers prodao je prava filma Netflixu, a ostalo je povijest.

Enola Holmes trenutno je sedmi najgledaniji film na engleskom jeziku na Netflixu sa 76 milijuna kućanstava koje ga je pogledalo u prvih 28 dana od objavljivanja. Brown je također izrazila svoje namjere da se film vrati rekavši:

“Pogledajmo kako će ljudi reagirati na prvi dio. Da vidimo hoće li se oni zaljubiti u Enolu koliko sam se i ja zaljubila, ali definitivno ima još mnogo toga što bismo mogli ispričati.”

Foto: IMDb

U početnoj najavi nastavka potvrđeno je da se samo Millie Bobby Brown i Henry Cavill vraćaju svojim ulogama Enole i Sherlocka Holmesa.

Nije jasno hoće li se vratiti Sam Claflin (Mycroft Holmes) i Helena Bonham Carter (Eudoria Holmes).

Foto: IMDb

Očekuje se povratak Louisa Partridgea koji je glumio Enolinog pomoćnika Tewkesburyja, ali to još nije potvrđeno.

Foto: IMDb

Doznali smo da će snimanje nastavka početi u rujnu 2021. Snimanje nastavka također se odvija u Londonu, baš kao i prvi film.

Prvi je film završio tako što se obitelj Holmes ponovno (donekle) okupila, a Enola je pogledala u kameru rekavši da mora pronaći vlastiti put.

Foto: IMDb

Mogli bismo očekivati ​​da će sljedeći film pokriti Slučaj ljevoruke dame u kojem je Enola pokušavala pronaći Lady Cecily Allistair.

U svakom slučaju, mi smo uzbuđeni i željno iščekujemo novi nastavak.