FOTO by IMDb

Film

Enola Holmes 2 – jedva čekamo dolazak nastavka!

admin 10. siječnja 2022.

Završilo je snimanje i zna se kada ga možemo očekivati

Netflix je objavio da je snimanje drugog nastavka filma Enola Holmes službeno završio te na svojim stranicama objavio kratki isječak iza kulise.

Nakon što se dugo spekuliralo hoće li uopće biti nastavka, svi možemo odahnuti i s nestrpljenjem iščekivati dolazak istog.

Ono što je bitno je to da su glavni glumci ostali isti pa ćemo tako opet gledati avanture Millie Bobby Brown, Louisa Patridgea i ostalih.

Zvijezda Justice Leaguea, Henry Cavill, vraća se u franšizu kako bi glumio Sherlocka i još nas jednom držao u neizvjesnosti misterija.

Kako se franšiza temelji na seriji knjiga Nancy Springer – Misteriji Enole Holmes, vjerojatno će Enola Holmes 2 pratiti događaje druge knjige – Slučaj ljevoruke dame, u kojoj Enola traži nestalu mladu djevojku s izrazitim talentom za crtanje.

““Jedva čekam ponovno surađivati sa svojom obitelji Holmes! Enola ima posebno mjesto u mom srcu – snažna je, neustrašiva, inteligentna i hrabra. Radujem se što će obožavatelji vidjeti kako se njezino putovanje nastavlja!” – izjavila je zvijezda filma Milly Bobby Brown.

Netflix tek treba objaviti datum izlaska Enole Holmes 2, ali snimanje je sada službeno završeno, pa se čini izglednim da će premijerno biti prikazano 2022. godine.

Iako još nije izašao teaser nastavka Netflix je objavio kratki isječak iza kulisa netom nakon završetka snimanja.

Prvi film u franšizi počeo je s produkcijom u srpnju 2019., a predstavljen je u rujnu 2020., tako da na temelju toga možemo pretpostaviti da će nastavak slijediti isti vremenski okvir, a najranija predviđanja govore da će Enola Holmes 2 biti prikazana sredinom ljeta.