FOTO by Instagram @ghqsalon / @rozeylocks / @arcticfoxhaircolor

Ljepota

Energična pumpkin nijansa – jesenski trend za one najhrabrije među nama

Krešimir Šustić 29. rujna 2020.

Boja koja ne stoji svakome izgleda izazovno i odvažno

Jesenski trendovi počeli su dominirati predmetima iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka, ali ih imamo prilike vidjeti i kao glavne adute u raznim beauty proizvodima.

Osim u make-up-u, aktualne ovosezonske tonove koristimo i u bojenju kose kako bi unijeli svježinu u svoj izgled, te ga začinili nečime što će nas u potpunosti promijeniti.

Kako bi unijeli dašak jeseni u svoj look, često posežemo za fotkama koje su preplavile društvene mreže u potrazi za savršenom idejom uz koju ćemo zablistati.

U nadolazećem periodu, potrebna nam je energičnost koja će obojiti sive i tmurne dane, a ona dolazi u obliku šarmantne boje za kosu.

Upravo je pumpkin nijansa idealna kako bi razbili svakodnevnu monotoniju, upustili se u nezaboravno iskustvo i svoj svijet okrenuli naglavačke.

Narančasti tonovi od svijetlijih do tamnijih podsjećaju na plamen, a zbog toga se i smatraju pravim izazovom kada je u pitanju boja kose.

Odličan je izbor za dame koje ne vole klasične nijanse, a uz popularne ombre i balayage, izgledat će uistinu posebno, hrabro i potpuno energično.

Dobro je poznato da ista ne stoji baš svima, stoga ukoliko se odlučite za ovaj odvažan potez, predlažemo da se prije savjetujete sa svojim koloristom.