Promo

Emporio Armani predstavlja novi miris za nju i njega!

PR 06. veljače 2020.

"Stronger with you" & "In love with you"

Emporio Armani predstavlja novu mirisnu kampanju s britanskim glumcem Nicholasom Houltom i talijanskom glumicom Alice Pagani za lansiranje snažnog para mirisa STRONGER WITH YOU FREEZE za muškarce i IN LOVE WITH YOU FREEZE za žene.

Ovo novo poglavlje nastavak je na duo predstavljen u 2017. godini, STRONGER WITH YOU za muškarce i BECAUSE IT’S YOU za žene, kojima se slavi bezuvjetna ljubav i snaga zajedništva.

NOVI PAR, ISTA SNAŽNA LJUBAV

Nova moderna, filmska ljubavna priča koju potpisuje Emporio Armani okuplja dvoje talentiranih, elegantnih i privlačnih glumaca.

Nicholas Hoult je među najtraženijim glumcima na svijetu, poznat po uspješnim filmovima kao što su franšiza X-Men i Miljenica, film nominiran za Oscara i dobitnik nagrade BAFTA. Uz njega je u glavnoj ženskoj ulozi Alice Pagani, buntovna glumica poznata po glavnoj ulozi u uspješnoj Netflixovoj dramskoj seriji Baby i glumačkoj izvedbi u talijanskom filmu Loro.

Ovih dvoje glumaca savršeni su predstavnici filozofije naše kampanje jer odaju magnetičnu privlačnost na ekranima, koja ih ujedinjuje u svakom trenutku njihove ljubavne priče.

ZAMRZNITE TRENUTAK

Kampanja „Snažniji zajedno” marke Emporio Armani predstavlja neslomljivu snagu ljubavi i zajedništva te je njezin fokus na neodoljivo zaljubljenom mladom paru.

Interpretirana okom kamere francuskog redatelja Fabiena Constanta, nova kampanja smještena je u urbani krajolik i prati ljubavni par na romantičnom putu kroz vrijeme. Film prikazuje njihovu snažnu i razigranu vezu kroz sve zanimljivije situacije te okruženja.

Od neočekivanog poljupca u vintage automobilima na ulici do intimne zajedničke kupke ili noćne vožnje na klasičnom vrtuljku, oni neprekidno slijede jedno drugo kako bi uhvatili trenutak i zamrznuli ga tako da traje zauvijek.

Čak ni Alicein ukrcaj na vlak ne može rastaviti ove ljubavnike jer je njihova neodoljiva privlačnost i nenadmašna kemija uvijek snažnija od svega drugoga.

Osvježavajuća energija pjesme „Powerful”, koju izvode elektronički plesni trio Major Lazer zajedno s Ellie Goulding i Tarrusom Rileyjem, kao i intenzitet njezina refrena, također doprinose sentimentalnoj i emocionalnoj atmosferi filma.

Glumci: NICHOLAS HOULT i ALICE PAGANI
Redatelj: FABIEN CONSTANT
Glazba: MAJOR LAZER s ELLIE GOULDING i TARRUSOM RILEYJEM – „POWERFUL”

O NICHOLASU HOULTU

Nicholas Hoult primio je prve pohvale kritičara kada je imao samo 11 godina i to za ulogu u filmu Sve zbog jednog dječaka uz Hugha Granta. Od tada njegovi filmovi odražavaju njegovu glumačku svestranost, od međunarodnih franšiza, sve do drama temeljenih na likovima.

Hoult trenutačno radi na filmu Those Who Wish Me Dead redatelja Taylora Sheridana zajedno s Angelinom Jolie, a među njegovim su najnovijim filmovima Miljenica redatelja Yorgosa Lanthimosa, koji je nominiran za Oscara i dobitnik nagrade BAFTA, sniman uz Oliviu Colman, Emmu Stone i Rachel Weisz, kao i povijesni film Istinita ispovijest Kellyjeve bande redatelja Justina Kurzela te biografski film Tolkien filmskog studija Fox Searchlight. Houltovi nadolazeći projekti uključuju, između ostalog, međunarodni Huluov projekt, seriju The Great uz Elle Fanning, koja bi se trebala početi emitirati tijekom 2020.

O ALICE PAGANI

Nakon što ju je agent zapazio u podzemnoj željeznici u 2015., Alice Pagani dobila je svoju prvu ulogu u filmu Il Permesso redatelja Claudia Amendole u 2016., a nakon toga i glavnu ulogu u filmu Classe Z redatelja Guida Chiese te ulogu u biografskom filmu Loro redatelja Paola Sorrentina 2017. Glavnom ulogom u Netflixovoj tinedžerskoj dramskoj seriji Baby u 2018. ostvarila je međunarodni uspjeh, što joj je u 2019. omogućilo da odigra ulogu u filmu Otrovna ruža (The Posion Rose) uz Johna Travoltu i Morgana Freemana prije nastavka snimanja druge sezone serije Baby.

U 2019. Alice Pagani također je osvojila talijansku nagradu Ciak d’Oro za debitanticu godine zahvaljujući svojim glumačkim izvedbama u filmu Loro redatelja Paola Sorrentina i Netflixovoj originalnoj seriji Baby.

###

EA ILW YOU FREEZE EDP SHE 30ML limited edition – 405,00 kn

EA ILW YOU FREEZE EDP SHE 50ML – 584,00 kn

EA ILW YOU FREEZE EDP SHE 100ML – 803,00 kn

EA SWY YOU FREEZE EDT HE 50ML – 475,00 kn

EA SWY YOU FREEZE EDT HE 100ML – 649,00 kn