FOTO by Emmezeta

Dekor

Emmezeta Orašari već od 24,99 kuna najisplativiji su božićni dekor!

Viktoria Šafranić 21. listopada 2021.

Gotovo je nemoguće kupiti samo jednog!

Iako su u Americi Orašari bili hit još u doba snimanja filma ‘Sam u kući’, kod nas se tek posljednjih godina redovito pojavljuju na policama trgovačkih lanaca u zimskoj sezoni.

Također, tijekom zimskog razdoblja traži se karta više za čarobni balet Orašar koji se održava u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Pravi su sretnici oni koji se uspiju domoći ulaznica jer je to zaista nešto spektakularno i svatko bi barem jednom za života isto trebao pogledati. Od odraslih do djece, svi uživaju u ovoj predstavi koja je diljem svijeta daleko najpopularnija u godini.

Ako pak ne uspijete prisustvovati istoj, nemojte očajavati jer će vas jednako očarati i figurice Orašara koje ugledate svako jutro kada se probudite.

Danas možemo pronaći brojne varijacije Orašara, kako oblikom, tako i veličinom i bojom. Njihov prepoznatljiv izgled mami na kupnju, stoga smo se bacili u potragu za onima koji osvajaju dizajnom, ali i pristupačnom cijenom.

Emmezeta nas je oborila s nogu lansiranjem zavidne kolekcije Orašara koji ne samo da su cjenovno prihvatljivi, već i izgledaju božanstveno. Najradije bismo kupili jednog za svaku prostoriju u kući ili stanu, a sigurni smo da i od prošle godine imate nekoliko modela, stoga ne sumnjamo da će vam ovi noviteti upotpuniti božićnu kolekciju.

Od onih u prepoznatljivom crveno-zelenom izdanju, do ružičastih Orašara i modela u staklenoj kupoli – svaki je zaista jedinstven. Neke od njih stajat će samostalno gdje god ih postavite, dok će drugi ukrašavati vašu božićnu jelku. Sve figurice možete potražiti na LINKU!

Uz Emmezetu, i Sinsay ima dva primjerka Orašara prihvatljivih cijena, koji su jednako šarmantni, a možete ih pronaći OVDJE.