FOTO by Emmezeta

Dekor

Emmezeta lansirala novo božićno drvce! Peachy nijansa u središtu pozornosti!

Viktoria Mikulić 08. studenoga 2022.

Iako nam ništa ne može zamijeniti tradicionalni zeleni bor od živih grančica, isto tako ne možemo odoljeti zanosnim pastelnim nijansama…

Polako ste u svojoj glavi počeli osmišljavati dekoracije koje biste u narednim tjednima voljeli vidjeti u vlastitom domu? Koliko god voljli zelenu i crvenu boju, svake godine vam interijer izgleda slično i željni ste promjene?

Obožavate pastelne nijanse i smatrate da iste nisu predviđene samo za ljetne dane već i zimski period? Vrijeme je da vam predstavimo novo otkriće – božićno drvce u peahy nijani koje se upravo pojavilo u Emmezeti.

emmezeta božićno drvce

Ako vam je dnevni boravak manje-više u svjetlijim nijansama, onda bi ova jelka svakako mogla pronaći mjesto u vašem domu jer će u potpunosti doći do izražaja. Božićno drvce ima i simbolično ime, a to je „Snowy Paris“  koje dodatno stvara romantičnu božićnu čaroliju u vašem domu.

emmezeta božićno drvce

Visina drvca je 210 cm, a širina 130 cm. Koliko god lijepo izgledalo s ornamentima, ovo drvce u boji breskve je već samo po sebi toliko posebno da je dovoljno dodati detalj lampica i božićnu zvijezdu.

emmezeta božićno drvce

Sigurni smo da će ga svatko primijetiti te da će biti glavni akter vašeg interijera. Njegova cijena iznosi 1.799,00 kuna, a dostupan je putem Emmezeta web trgovine ili u fizičkim poslovnicama.