FOTO by IMDb

Film

„Emily in Paris“ – pogledajte trailer za uzbudljivu treću sezonu!

Daria Lovrić 01. prosinca 2022.

Napokon! Blagdani donose nove zaplete!

„Emily in Paris“, Netflixova hit serija, na popularnu platformu stigla je u punom jeku pandemije i vrlo brzo postala najgledanija serija Netflixove produkcije s 58 milijuna pregleda. Nova sezona vraća se na male ekrane vrlo brzo, a mi s nestrpljenjem očekujemo nove zgode simpatične Emily i njezine ekipe.

Kraj druge sezone ostavio nas je na cliffhangeru nakon kojeg smo i više nego uzbuđeni vidjeti što će se događati u narednim epizodama.

Emily in Paris treća sezona 1
Emily in Paris treća sezona

U trećoj će sezoni Emily morati donijeti odluku koja će promijeniti njezin profesionalni i privatni život u Parizu. U tom procesu, ona će morati raspetljati ljubavni trokut u kojem se nalazi.

Emily in Paris treća sezona

Stiže 3. sezona „Emily in Paris“!

Nova sezona na male ekrane stiže 21. prosinca i ponovno ćemo gledati gotovo sve glumce uključujući Lucasa Brava kao Gabriela, Camille Razat kao Camille, Ashley Park kao Mindy i Philippine Leroy-Beaulieu kao Sylvie te Luciena Laviscounta, koji se pojavio kao Alfie u posljednjoj sezoni.

Emily in Paris treća sezona

Dosad smo imali prilike vidjeti prve fotografije sa snimanja 3. sezone „Emily in Paris“, a sada je izašao i službenu trailer za treću sezonu.

Emily in Paris treća sezona

U traileru primjećujemo da se Emily ponovo nalazi usred ljubavnog trokuta jer su u njezinom ljubavnom životu i dalje prisutni i Gabriel i Alfie, a na profesionalnom planu razapeta je između Sylvie koja je pokrenula svoju tvrtku i Madeline.

Emily in Paris treća sezona

Čini se da će treća sezona hita „Emily in Paris“ biti puna drame, ljubavnih i poslovnih zavrzlama. Baš ono što smo priželjkivali. Uzbudljiv trailer pogledajte u nastavku: