FOTO by IMDb

Film

Emily in Paris – počinje snimanje 2. sezone!

admin 04. svibnja 2021.

Nakon napetog završetka prve, jedva čekamo bingat drugu sezonu

Kada je, početkom listopada prošle godine, krenula s prikazivanjem prve sezone serija “Emily in Paris” natjerala nas je da zauzmemo vikend pozu i iz kreveta odgledamo deset epizoda u jednom danu.

Ako u obzir uzmemo način na koji je prva sezona završila ne čudi da je početak snimanja druge izazvao zadovoljstvo i nestrpljenje svih fanova.

Netflix je ovih dana potvrdio početak snimanja, a kao glavne lokacije spominju se Pariz i Saint-Tropez – gradovi na Francuskoj rivijeri.

Serija je u kratkom vremenu dobila veliku pozornost, a kako i ne bi kad je radnja iste došla iz pera redatelja proslavljenog serijama “Seks i grad“, “Beverly Hills 90210” te “Melrose Place“.

U prvih 28 dana emitiranja prve sezone serija je ušla u preko 58 milijuna kućanstava širom kugle zemaljske te je s razlogom dobila epitet – najbolje humoristične serije 2020. godine.

Jedina zamjerka kompletnoj produkciji prve sezone je način na koji su prikazani Francuzi. Okarakterizirani su kao arogantni, neprijateljski nastrojeni, hladni i bezobrazni.

Osim Francuza koji su zamjerili prikazane stereotipe na svoj račun, serija je polučila velik uspjeh i svi fanovi s nestrpljenjem čekaju novu.

Pariz, grad svietla i ovog je puta centralno mjesto zbivanja u kojem će Emily prolaziti kroz svoje nove avanture.

Serija je bila nominirana za 2 Zlatna globusa, najbolju glumicu i najbolju romantičnu komediju, što je dovoljan razlog da i mi uhvatimo vlak pun fanova koji s nestrpljenjem čekaju početak.