FOTO by Instagram @emilyinparis / @emilyinparislooks

Zabava

Emily in Paris – Netflixova serija za sve fashionistice koje vole Seks i grad

Krešimir Šustić 06. listopada 2020.

Neodoljive modne kombinacije, haute couture i Pariz

Jedna od najočekivanijih serija ove godine, u petak 02. listopada počela se prikazivati na najpopularnijoj filmskoj platformi današnjice, Netflixu.

Producenti najvećeg klasika svih vremena, “Seks i grad”, ovoga su puta radnju premjestili iz Amerike u europsku prijestolnicu visoke mode, Pariz.

View this post on Instagram

live from Emily’s camera roll 🌹

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis) on

Iako brojni zaljubljenici u Carrie, Samanthu, Mirandu i Charlote smatraju kako se više neće pojaviti likovi koji će moći zamijeniti ove četiri unikatne dame, moramo priznati da je mlada glumica Lili Collins posebna na svoj način.

Radnja prati Emily Cooper, stručnjakinju za marketing i društvene mreže, koja je zaposlena u jednoj američkoj kompaniji, a seli se u njihovu novu podružnicu u Francuskoj, točnije Pariz.

Naravno, svojeglavi Europljani nisu je prihvatili usprkos njezinom šarmu, pozitivnom raspoloženju i odličnim idejama, no ubrzo se sve okreće u njezinu korist i postaje glavna zvijezda tvrtke za koju radi.

Tu je i zgodni glavni glumac, također jedan od glavnih razloga zbog kojih je većina prikovana uz tv ekrane, zbog kojeg se mlada dama nađe u ljubavnom trokutu i zavrzlamama koje isti nosi.

Nas su posebno zaintrigirale dizajnerske krpice i modne kombinacije koje se pojavljuju na ulicama Pariza, kao i ljubav glavne glumice prema modi koja se može uočiti gotovo u svakoj sceni.

Trenutno je snimljena jedna sezona koja sadrži deset epizoda, a najavljeno je i snimanje druge koja će nas još više uvesti u svijet mlade fashionistice.

Mnogi je smatraju klišejem, ali nas je osvojio grad ljubavi i haute couture, stoga jedva čekamo vidjeti što nas još očekuje.