FOTO by IMDb / Instagram@shondarhimes

Poznati

Ellen Pompeo potvrdila da nakon 19 sezona napušta seriju Grey’s Anatomy

admin 21. studenoga 2022.

Kraj jedne ere...

Ellen Pompeo potvrdila je da napušta seriju Grey’s Anatomy i to nakon predugih 19 sezona ove popularne medicinske drame, rekavši da se osjeća ‘vječno zahvalnom‘ za vrijeme koje je provela kao Meredith Grey.

Serija je prvi put emitirana davne 2005. godine, a Ellen Pompeo tada je predstavljena kao kirurški pripravnik u bolnici Seattle Grace.

Ellen Pompeo napušta seriju Grey's Anatomy
Foto: IMDb

Prošli mjesec premijerno je predstavljen prvi dio 19. sezone, dok će drugi dio biti prikazan nakon zimske stanke u kojoj bi Ellen trebala posljednji put sudjelovati i biti dio serije.

Ellen Pompeo napušta seriju Grey's Anatomy
Foto: IMDb

Ellen Pompeo vijest je potvrdila i na svom Instagram profilu dodavši da joj je vrijeme provedeno u franšizi serije bilo zabavno i nezaboravno.

“Vječno sam zahvalna i ponizna zbog ljubavi i podrške koju ste mi pokazali i pružili tijekom svih 19 sezona serije” – izjavila je glumica.

Iako ništa nije potvrđeno glumica je rekla da će se sigurno još pojaviti kao gost u nekoj od nadolazećih.

Kreatorica serije Shonda Rhimes također se oprostila od glumice i dugotrajne protagonistice serije u vlastitoj objavi na Instagramu, koja je sadržavala galeriju fotografija uključujući selfie i navedenog dvojca.