Poznati

Ella, nek ti je najsretniji ročkas! Pretpostavljamo da ovaj i jest!

Engineer 23. prosinca 2019.

Predivna Ella uskoro će po drugi put postati majka...

Naša najuspješnija blogerica danas slavi 29. rođendan! Ova poznata brineta dokaz je da se radom i upornošću može postići mnogo i bez obzira što je kćer nezaboravljenog kralja funka, davno je izašla iz te sjene te je sama postigla enorman uspjeh.

To sve vjerojatno ne bi bilo moguće da nema obitelji koja je u svemu podržava. Suprug Charles, kćer Balie i mama Danijela ‘vjetar su u leđa’ koji je prate na svakom koraku.

Ovog Božića rođendan je zasigurno još posebniji jer bračni par Dvornik-Pearce očekuje svoje drugo dijete, a većeg dara od toga nema. Njezina kći mezimica iznimno se raduje braci ili seki, a dokaz tome ovaj je simpatičan ‘story’ koji je naša najpoznatija influencerica danas objavila na svom Instagram profilu.

Ella blista u crvenoj haljini, a preslatka Balie dodiruje njezin trudnički trbuščić.

Također, postavila je još jednu priču koja pokazuje tek djelić poklona koji je dobila od Charlesa. Riječ je o čestitci na kojoj piše ‘Zašto muškarci ženama za rođendan darivaju kožno rublje’? Dovoljno je samo naslutiti kakav je spektakularan poklon očekuje…

Sa svojih 29 godina prelijepa brineta vrijedna je svake pohvale. Dragoj Elli od srca želimo sretan rođendan te da ovo najljepše doba u godini provede daleko od društvenih mreža, po mogućnosti u miru sa svojim bližnjima!