FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik u svom raskošnom stilu proslavila 500 000 pratitelja na Instagramu

Krešimir Šustić 05. studenoga 2020.

Influencerica nas je počastila veličanstvenim videom uz zvukove pjesme "Udri jače manijače"

U današnje doba, društvene mreže smatramo najboljim platformama za reklamaciju brendova, proizvoda i evenata, pogotovo kada su osobe iz javnog života te koje obave kvalitetan posao.

Kako biste postali primijećeni, najbitnije je da radite iz srca i svoje vjerne followere častite originalnim fotografijama koje pokazuju vašu pravu osobnost.

Na našim prostorima imamo povelik broj dama koje su zanimljive, no među njima se posebno ističe simpatična kćer pokojnog kralja funka, Ella Dvornik.

Sjećamo je se još iz doba kada se na RTL televiziji svake večeri prikazivao show “Dvornikovi” koji je pratio veselu obitelj u njihovoj svakodnevici, donoseći nam smiješne trenutke koje su proživljavali.

Iskreno govoreći, nismo ni sumnjali da će tada malena Ella jednoga dana ostvariti svoje snove te postati još poznatija, što i jest danas – najpopularnija i najtraženija influencerica i blogerica na području Lijepe Naše.

Najnovijim objavama je proslavila zavidnu brojku od 500 000 pratitelja, a nama je posebno za oko zapeo video u kojem u svom prepoznatljivom buntovnom stilu uz zvukove pjesme “Udri jače manijače” vješto pozira.

U suradnji s vizualnom i grafičkom dizajnericom Tenom Grgić, napravila je pravi masterpiece projekt koji donosimo u nastavku.

Veseloj, pozitivnoj i svestranoj Elli, želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri i da nas nastavi častiti unikatnim objavama koje nam ispune dan.