Poznati

Ella Dvornik u izazovnoj haljini mamila poglede!

Viktoria Šafranić 15. kolovoza 2018.

Lijepa blogerica zablistala je u kreaciji poznate domaće dizajnerice!

Ella Dvornik, poznata mama i miljenica društvenih mreža, svaki nas dan počasti fotografijom na svom Instagram profilu. Nekada je to njezina kćer Balie koja nesumnjivo pokupi najviše lajkova, nekada je to proizvod koji reklamira, a vrlo često nas razveseli i vlastitom fotkom s uvijek pomno odabranim outfitom. Ova influencerica zna kako privući pažnju javnosti te je itekako interesantna medijima, a posebno kada objavi izazovnu fotografiju poput jučerašnje na kojoj naprosto blista.

Prelijepa Ella ovih je dana u posjetu Sarajevu zajedno sa svojim partnerom Charlesom gdje kao i većina ‘društvene kreme’ prisustvuje događaju godine – Sarajevo Film Festivalu. Za drugu večer ovog čuvenog festivala odabrala je kreaciju s potpisom Matije Vuice. Duga crna toaleta s otvorenim leđima i kompletno otkrivenom lijevom nogom bila je mamac za poglede, osobito zbog Elline tetovaže koja prekriva cijelo bedro.

Dok bi za mnoge druge poznate ličnosti bilo i ‘negativnih’ komentara na ovaj izazovan look, mladoj mami ova je seksi haljina išla u prilog jer su je obožavatelji obasuli predivnim porukama. Kako god, poznata plavuša i ovog je puta uspjela privući pažnju zanosnim filmskim izgledom te još jednom dokazala kako vlada društvenim mrežama, budući da je u samo 13h na ovu fotografiju prikupila preko 42 000 lajkova.