FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik svoju transformaciju nazvala #blondeta – što kažete na promjenu?

Krešimir Šustić 27. svibnja 2020.

Nisam ni blonde ni brunetta, možda sam "Blondeta"!

Naša vrckava influencerica svoje dane u karanteni provodila je s dvjema kćerkicama i svojim dragim suprugom, a sudeći po slikama izgleda da im je bilo jako veselo i zabavno.

Nasmijavala nas je svojim objavama na društvenim mrežama i pokazala što znači biti mama od 0-24 u svakom smislu riječi.

Kao i svaka druga mama, dok su njezina malena čuda spavala, uhvatila je vrijeme za sebe i posvetila se beauty rutini kako bi održavala svoj izgled svježim.

No jednu stvar nije mogla održavati jer su joj za to bili potrebni stručnjaci u čije se ruke svi volimo prepustiti, frizeri, koji njeguju i hrane našu kosu te nas u trenu transformiraju u potpuno druge osobe.

Nakon dva i pol mjeseca puštanja kose, napokon je sjela na magičnu stolicu i napravila transformaciju koja je oduševila njezine pratitelje na Instagram-u, a i nas.

Odlučila se posvijetliti kosu i osvježiti je naglašenim pramenovima oko lica, pa je tako odabrala predivnu boju meda u kombinaciji s plavim tonovima koja je pravi pogodak njezinog make over-a.

Kao što i sama kaže, svijetla nijansa je idealna za nadolazeće ljeto, a trenutno se ne može definirati niti kao plavuša niti kao brineta, stoga se odlučila nazvati “Blondeta”.

Mi joj dajemo čistu desetku i mislimo da je svojim odabirom tonova napravila pravu stvar koja je osvježila njezin look.