Poznati

Ella Dvornik spava na krevetu kao stvorenom za sirene!

Viktoria Šafranić 01. kolovoza 2018.

Predivan vodeni krevet u obliku školjke dio je 18Arts hotela u Kölnu!

Naša najpoznatija blogerica Ella Dvornik odnedavno surađuje s poznatim njemačkim make up brendom essence te nas redovito na svom Instagram profilu počasti fotografijom make up lookova upravo s ovom kozmetikom. Ovog puta, objavila je malo drugačiju fotografiju u suradnji s essence kozmetikom. Fotka je snimljena u umjetničkom hotelu pod nazivom 18Arts koji se nalazi u Kölnu u Njemačkoj. Ella se jutros probudila naspavana na prekrasnom vodenom krevetu u obliku školjke i uz objavu kratko napisala:

“Dobro jutro svima iz ove tematski uređene sobe dubokog mora u 18Arts hotelu u Kölnu. Ovo je najbliže onome da ‘postanem sirena’. Spavanje u vodenom krevetu u obliku ogromne školjke nije bio uopće uopć tako loše. Odlično sam se naspavala, jedino što sam se morala probuditi u 1h, u 4h i u 6h u noći, bez obzira što moja beba nije sa mnom. Vrijeme je za odjavu iz ove interesantne sobe i za povratak kući. Hvala što ste me ugostili u Kölnu essence!”

Iako nije stigla puno uživati s obzirom na hrpu poslovnih obveza koje su je tamo dočekali, nadamo se da je Ella uživala budeći se kao sirena u povoj jedinstvenoj školjci.