FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik se “poLAVila” novom frizurom i otkrila da se osjeća poput Shakire

Krešimir Šustić 23. srpnja 2020.

Pohvalila se fotkom na Instagram profilu i dobila preko 40 tisuća lajkova!

Transformacija frizure jedna je od onih koje nam omogućuju da kompletno promijenimo imidž, te u svoj svakodnevni izgled unesemo nešto totalno novo i neočekivano.

Najbolji primjeri za to su brojne domaće zvijezde koje nas svako malo na svojim profilima društvenih mreža iznenade fotkama s novim i trendi bojama, dužinama i frizurama zbog kojih su ponekad neprepoznatljivi.

Majstorica za to je definitivno naša najpoznatija influencerica i blogerica, Ella Dvornik – Pearce, koja je i ovog puta iznenadila svoje vjerne pratitelje promjenom zbog koje se osjeća kao kolumbijska pjevačica, Shakira.

U svom omiljenom frizerskom salonu, svoju klasičnu ravnu frizuru odlučila je kako kaže “polaviti”, te je odlučila u svoj život unijeti afro lokne, koje savršeno pristaju uz njen veseli karakter.

Ispod slike koju je objavila na Instagramu napisala je: “Living la vida latina!! Malo sam se poLAVila u Vikler i Ruž za odlazak na more! Kako vam se sviđa ova moja luda griva!? Osjećam se ko Shakira!”

View this post on Instagram

@vikleriruz 💪🏻

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

“Savršeno”, “Super ti stoji”, “Totalno druga osoba”, “Prelijepo ti stoji ovaj friz!”, “Ella, prekrasna kosa”, samo su neki od pozitivnih komentara koje joj je donijela njezina “luda griva” .

Nedavno je napisala kako joj nedostaje boraviti na moru, stoga je novu frizuru napravila upravo za povratak na obalu, na kojoj će odmarati od poslovnih obveza sa svoje dvije preslatke kćerkice i suprugom Charlesom.