Poznati

Ella Dvornik sa zakašnjenjem proslavila djevojačku večer!

Engineer 30. ožujka 2019.

Ovako se to radi: bachelorette party u društvu pet prijateljica u glamuroznom stilu!

Svaka djevojka mašta o vlastitom vjenčanju prije kojeg se na propisan (čitaj:veseo, pomalo razuzdan) način slavi skorašnje uplovljavanje u bračnu luku i prema tradiciji, oproštaj od djevojačkog života.

Ella Dvornik prošlog je mjeseca izrekla sudbonosno “da” nakon petogodišnje veze s odabranikom Charlesom, a djevojačku je večer proslavila prije dva dana na glamurozan način. Ima li što bolje od proslave sa svojim najboljim prijateljicama koje su se dobrano potrudile organizirati večer u stilu kakvom ste oduvijek zamišljale? Upravo je to Ella i doživjela sa svojih pet frendica s kojima je slavila do ranih jutarnjih sati.

https://www.instagram.com/p/BvlqreRF-q4/

Uzvanice, među kojima je bila i blogerica Andrea Andrassy, odlučile su se na tematsku večer u stilu velikih diva, stoga su naručile limuzinu u kojoj se ispijao šampanjac, te se “razbacivale parama” s likom Elle Dvornik.

Nakon vesele vožnje, party su nastavile u Ellinom stanu u kojem su joj priredile pregršt iznenađenja koje bismo ruku na srce, rado kopirale pošto su joj dale izraditi personalizirane naljepnice za piće na kojem piše “Balie me briga”! Fotografije darova na svom Instagram profilu objavila je njezina prijateljica Lana Biželj.

Djevojke su doista odabrale svečane toalete kojih se ne bi posramio ni crveni tepih svjetskih evenata, a šljokica i baršuna je bilo na pretek. Ella je odlučila svoju djevojačku večer provesti u dugoj crnoj haljini s prorezom s potpisom Krie Design, kosu je podigla u punđu te prigodno stavila krunu koju nije skidala s glave cijelu noć. Evo kako su se cure provele u Las Vegas stilu!