Poznati

Ella Dvornik prisjetila se ‘glupiranja’ s tatom Dinom!

Viktoria Šafranić 31. srpnja 2018.

Kćer hrvatskog kralja funka na trenutak ga je oživjela...

Naša najpoznatija blogerica nikada nije krila da je njezina obitelj pomalo neobična, što dokazuje i luckasta fotografija koju je sinoć postavila na svoj Instagram profil. Na slici je s preminulim ocem, legendarnim splitskim glazbenikom Dinom Dvornikom čija je smrt prije 10 godina itekako pogodila hrvatsku javnost. No njegova mezimica Ella podsjetila je na to da iako više nije s nama, sjećanje na njega ostaje zauvijek.

Uz fotku kratko je dodala: ‘This is literally how my parents rased me…upside down.’ i u manje od 12h prikupila 39.995 lajkova, uz koje nisu izostajali ni sentimentalni komentari poput: ‘Spitsko dite’, ‘Dvornikovi’, ‘Totalno u njegovom ritmu’, ‘Ova fotka je kao njegova glazba’, ‘E, kada bi se mogao vratiti’ i mnogi drugi.

Također, neki su se dotaknuli i sličnosti tate Dine s njezinom preslatkom djevojčicom Balie: ‘Mala liči na Dinu, još da bude muzičar ko dida!’, ‘Tek sad vidim koliko ti curka sliči na tatu. Fotka famozna’.

Bez obzira na koga dijete sličilo, Ella je ovom fotografijom nakratko vratila Dinu u život te još jednom pokazala koliko je njihova obitelj bila jedinstvena te koliko su se ludo zabavljali.