FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik predstavila novi trend u kosi – sjajne niti u svim bojama!

Viktoria Šafranić 01. travnja 2021.

Upečatljiv hair accessories uz kojeg vam ne treba ništa drugo...

Ella Dvornik, naša najpoznatija influencerica nerijetko nas iznenadi novom bojom kose, kao i hrabrim frizurama na koje se ne bi svatko odvažio. Upravo po tome i jest poznata i ne čudi što je prati preko 500 Instagram followera, jer se ne ustručava biti svoja i hrabro nositi sve što poželi, bez obzira na tuđa mišljenja.

Već neko vrijeme ima ekstenzije u bakrenoj nijansi koje zahtijevaju posebnu njegu, stoga si ova mlada mama često priušti vrhunsku uslugu uljepšavanja u walk-in salonu Vikler & ruž, čiji profesionalan tim od njezine kose uvijek postigne savršenu transformaciju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ovog puta, učinila je minimalnu promjenu te je uz standardno bojanje kose dodala i sjajne niti kroz čitavu dužinu koje kako im i samo ime govori, sjaje poput najljepših zvijezda.

Na Instagram profilu objavila je video koji pokazuje efekt ovog trendi hair accessoriesa koji će nesumnjivo odmah prigrliti sve pripadnice nježnijeg spola. Uz objavu je napisala:

“Otišla sam se pofarbati i razmišljam koju frizuru bi mi mogli napraviti..nema što nismo već radili i ekipa iz @vikleriruz me ponovno iznenadi novim accessoriesom za kosu! Sjajne niti skrivene u kosi naprave pravo čudo na glavi! Ima u svim bojama, ja sam htjela bakrene. Baš efektno, a skineš kad ti dosadi…”

Ako i vi želite svojoj kosi pružiti dašak luksuza u vidu ovih egzotičnih niti, znate gdje se uputiti…