Poznati

Ella Dvornik pokazala savršen nos nakon korekcije – za one koji ne vide razliku!

Engineer 05. svibnja 2019.

Mišljenja o estetskoj korekciji njenih obožavatelja doista su podijeljena...Neki su se pitali što je sljedeće!

Prije par dana, Ella Dvornik javnost je upoznala s još jednom korekcijom na svom licu, a kao i neke do sada, i ovu je potanko objasnila onima koje zanima sam proces operacije i zašto se na istu odlučila. Riječ je o estetskoj operaciji nosa, čijom je korekcijom dobila pravilan profil i riješila se “grbice” koja ju je očito do sada smetala. Na svom Youtube kanalu objašnjava kako to nije napravila zbog “devijacije septuma” i ne srami se priznati da se podvrgnula operaciji iz kozmetičkih razloga.

Ella je prezadovoljna dosadašnim rezultatom, iako će morati pričekati još neko vrijeme da oteklina splasne i da rezultati dođu maksimalno do izražaja.

Ella je svjesna da je javna osoba i da će bit podijeljenih mišljenja o estetskoj operaciji, pa je tako objavila fotografiju za sve oni koji “ne vide razliku”. Na istoj se na lijevoj strani jasno vidi njen profil kojim nije bila zadovoljna, te “after” look koji je izazvao burne reakcije.

Jedna je pratiteljica napisala:”Nije više to to… ljepši je onaj stari, pravi Ellin, a’l oke nikad nama ženama neće ništa na nama odgovarat, znam taj osjećaj.” S njom se složila i druga obožavateljica te napisala:”Nema više karaktera u profilu… Sorry sad izgledaš k’o svaka druga.. Prije si bila unique.”

Drugi su dali podršku, pogotovo oni koji razmišljaju o tome da proljepšaju svoj profil i da naposljetku-budu sretniji svojim odrazom u ogledalu.

Srpska pjevačica  Jelena Karleuša kratko je poručila Elli: “Bravo!”, te ju je tako podržala u estetskom zahvatu.

Sve ostalo je manje bitno, reći će Ellini pratitelji kojih je svakim danom sve više, budući da cijene njenu iskrenost i otvorenost koja mnogim celebovima nedostaje.