FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik podijelila emotivne fotografije s Dinom iz djetinjstva i raznježila pratitelje!

Daria Lovrić 21. kolovoza 2023.

Kralj funka sada bi imao 59 godina…

Ella Dvornik Pearce jedna je od najpopularnijih hrvatskih influencerica, poznata po svojim osebujnim odjevnim kombinacijama i čestim beauty promjenama. Simpatična Ella svoje pratitelje često uveseljava svojim objavama na društvenim mrežama, međutim ovog puta njezine su fotografije raznježile mnoge.

Naime, povodom rođendana svog oca Dine Dvornika, Ella je podijelila niz fotografija iz djetinjstva. Iako je rekla da neko vrijeme uzima pauzu od društvenih mreža, tatin rođendan nije mogla propustiti.

Podijelila je nekoliko sretnih trenutaka iz djetinjstva na kojima je pozirala s Dinom, a u opisu fotografija, Ella je iskazala duboku ljubav prema svom ocu, ističući neponovljivost Dine kao osobe.

”Nitko kao Dino! Sretan rođendan, tata” – poručila je Ella uz fotografije. Dine se prisjetila i njegova udovica Danijela Dvornik objavivši njegovu fotografiju na svojoj Instagram priči.

Ellina objava u kratkom periodu skupila je preko 30 tisuća oznaka „sviđa mi se“ što pokazuje koliko je pjevač koji bi sada imao 59 godina bio voljen i cijenjen.

Podsjetimo, Dino je preminuo prerano, 2008. godine, u dobi od samo 40 godina. Unatoč tome, njegova glazba i utjecaj na glazbenu scenu ostaju neprocjenjivi, a hitovi poput “Pelin i meda”, “Hipnotiziran”, “Afrika” i “Ti si mi u mislima” nastavljaju živjeti kroz generacije.