FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik Pearce u upečatljivom outfitu zablistala na Fashion Weeku u Milanu

Daria Lovrić 23. rujna 2022.

Njezine originalne kreacije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim...

Naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik ima osebujan stil odijevanja i uvijek nađe način kako se istaknuti. Njezine originalne kombinacije malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Iako se nekima njezine kombinacije ne sviđaju i za njihov ukus sačinjavaju previše, drugima Ella služi kao inspiracija. U svakom slučaju, ona neosporno ima upečatljiv i prepoznatljiv stil te ga zna isfurati na pravi način.

Ella Dvornik Pearce u najupečatljivijem izdanju sezone!

Jučer nas je prelijepa plavuša iznenadila vibrantnom fotografijom iz Milana na kojoj pozira u efektnom odijelu boje limete.

Odijelo je uparila s Bottega Veneta žutim cipelama i efektnom narančastom kratkom jaknicom od krzna.

„Moram ja uvijek sa svojim drečavim bojama“ – napisala je Ella ispod fotografije. U opisu fotografije postavila je hashtag #mfw, čime je svoje pratitelje obavijestila da se uputila na ABOUT YOU Fashion Week.

U kratkom periodu, Ellina objava skupila je mnoštvo likeova i komentara poput – „Neš se izgubiti u masi. Kao kraljica“, „Perfektno i sa ,,životom,, vedro i veselo“, „Bravo Ellllaaa! To….to si ti i to je tvoje! Predobroooooo“.

Za ovaj look potrebno je puno hrabrosti, a Ella je pokazala da je kraljica upečatljivih kombinacija i da ih savršeno nosi!