FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik Pearce u najupečatljivijem kaputu sezone!

Viktoria Mikulić 14. ožujka 2022.

Zelena je ovog proljeća ultimativni hit, a poznata blogerica odlučila se za boju limete…

Da naša najpoznatija influencerica ima osebujan stil odijevanja, odavno smo mogli zaključiti. Njezine originalne kreacije malo koga ostavljaju ravnodušnim.

I dok će možda neki misliti da je njezin outfit sačinjava previše boja, drugima će isto posložiti kao inspiracija za kreiranje vlastitog looka. Sva sreća da u svijetu u kojem su svi manje-više isti, netko poželi biti drugačiji…

Često ne možemo ni zamisliti da bi se neke nijanse tako dobro slagale, no Ellin modni izričaj pravi je primjer da se ne smijemo ustručavati isprobati nešto novo.

Jučer nas je prelijepa plavuša iznenadila božanstvenom fotografijom na kojoj se pojavila u kaputu boje limete. Ovaj presladak kaputić dolazi s potpisom Marc Caina. Zelena se ovog proljeća smatra najpopularnijom bojom, stoga ni Ella nije propustila pokazati svu raskoš iste.

Isti je uparila s tamnim trapericama i bluzom lila nijanse, te visokim potpeticama u neon zelenoj boji. Tu je i žuta torbica brenda Bottega Veneta koja izgleda poput uskršnje pisanice. Za kraj, nabacila je širok osmijeh na licu i uz objavu napisala: „Pozdrav iz Rovinja!“

Mi bismo ovaj look definitivno kopirali, a vi?