Promo

Ella Dvornik otkrila svoj najomiljeniji Ledo sladoled

PR 03. travnja 2019.

Kraljevskom tretmanu uz King Temptation prepustile su se i brojne poznate

U prostoru gourmet bar Basta jučer je predstavljen najnoviji član velike King obitelji – King Temptation. Riječ je o premium sladoledu vrhunske kvalitete čiju zamamnu kombinaciju okusa čine samo najbolji sastojci.

Novi King Temptation je krem sladoled profinjenog okusa koji svaki trenutak čini posebnim zahvaljujući ukusnoj kombinaciji bijele kreme i karamele. Okrunjen spojem bijele kreme s mekanom jezgrom od karamele u sredini, King Temptation sinonim je za neodoljivo i raskošno sladoledno iskustvo.

Okupljene na predstavljanju oduševili su i preljev okusa vafla te hrskavi preljev od mliječne čokolade s komadićima lješnjaka.

King je već dugo jedan od najomiljenijih sladoleda naših potrošača pa smo im ovoga puta htjeli pripremiti nešto zaista posebno. Budući da Ledo kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda i upravo su inovacije ono što prepoznaju i naši brojni potrošači, King Temptation kojeg predstavljamo večeras nova je priča.

Osim što pruža, kako mu i ime kaže, zamamnu kombinaciju okusa, ovo je već naš treći King po redu kojeg odlikuje mekana jezgra koja daje novi doživljaj prilikom konzumacije. Ponosni smo na novi King i sigurni smo da će oduševiti svakoga tko ga proba“, izjavila je Antonija Ivanković, marketing managerica za sladolede.

Kraljevskom tretmanu uz King Temptation prepustile su se i brojne poznate osobe među kojima su televizijske voditeljice Marijana Batinić i Mia Kovačić, radijska voditeljica Tatjana Jurić, bivša manekenka Tatjana Dragović te pjevač Vlaho Arbulić i pjevačica Indira Levak, dizajnerica Matija Vuica, chef Marko Palfi, producent Viktor Drago te blogerice Ella Dvornik i Maša Zibar.

Uz kratku koreografiju, goste je zabavljala plesna skupina Tala, a nakon uživanja u degustiranju profinjenih okusa novog King sladoleda atmosferu su dodatno podigli Ivan Dečak i grupa Vatra.

King već više od 20 godina biraju ljubitelji vrhunskih užitaka i hedonisti u vječnoj potrazi za novim, savršenim okusima. Iako se okusi tijekom godina mijenjaju, ono što je svim King sladoledima zajedničko može se okarakterizirati u svega par riječi – kraljevski sladoled božanstvenog okusa sa sastojcima premium kvalitete.

Ne zove se King uzalud – kralj užitka!