FOTO by Stradivarius / Instagram @elladvornik / Damson Madder

Poznati

Ella Dvornik oduševila svoje pratiteljice neobičnom bluzom!

Mia Vodopija 24. kolovoza 2021.

Ova zelena ljepotica s pufastim rukavima se svima svidjela...

Ljetne topline nas polako napuštaju i pripremamo se za hladnije dane. Jesen nije nužno siva i hladna, ona je također šarena i topla. Bilo da volite ili ne volite jesensko šarenilo u kombinaciji s prohladnim vremenom, jedno je sigurno – jesen je pravo vrijeme za čišćenje ormara.

Topovi, kratke majice, majice na bretele, kratke hlače, prozračne slip haljine, lagane suknje, sandale, japanke i ostali modni predmeti proljeća i ljeta polako se spremaju u ormar, dok razmišljamo koje od njih zadržati, koje donirati i pokloniti, a koje baciti.

Unatoč tome, za one toplije jesenske dane, možemo nositi bluze u kojima smo uživale u toplijim mjesecima, baš poput ove koju fura Ella Dvornik-Pearce.

£38.00

Ova zelena Damson Madder cvjetna bluza s neobičnim rukavima je potpuno oduševila Elline Instagram pratiteljice, i gotovo sve su odmah poželjele saznati od kuda je.

149,90 KN

Ella je bluzu sparila s trapericama i narančastim cipelama s potpeticom te Guess narančastom torbom.

150.00 €
149,90 KN

Ella se preselila u Istru sa suprugom i svojim krasnim djevojčicama, no nije zaboravila na praćenje fashion trendova te je zbog svoje originalnosti i ‘cool girl’ izgleda, česta inspiracija mnogim fashionisticama.  

149,90 KN

Iako je bluza rasprodana na About You stranici, mi smo ju uspjeli pronaći na ovom LINKU.

149,90 KN

Također smo vam pronašli pet pari traperica koje možete nositi uz ovu fora bluzu, baš kao i narančastu Guess torbu, koju ćete nositi mnogo sezona.

149,90 KN

Promjena je uvijek dobrodošla, a pogotovo na ljeto. Počastite se i vi novom bluzom i trapericama – zaslužile ste!