FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik oduševila novom platinastom nijansom

Mia Vodopija 12. listopada 2021.

Mijenjamo boju kose kao što se mijenja i vrijeme

Ne znamo za vas, ali mi smo veliki fanovi promjena. Ne pričamo ovdje o dubokim unutarnjim promjenama niti sličnim filozofijama, bez brige.

Pričamo o onim lakšim i vanjskim promjenama, poput promjenama u vidu boje kose, nijansi šminke ili kod promjena u stilu odijevanja. Zato smo i jedva dočekali novo godišnje doba i novu sezonu, kako bismo se transformirali.

Ima nešto posebno u tome kada se naručimo kod omiljenog nam frizera i u iščekivanju razmišljamo kakvu promjenu ćemo napraviti – hoćemo li kosu skratiti u bob, hoćemo li se odlučiti na asimetričnu frizuru, jesmo li spremne za nove pramenove ili ćemo odabrati samo neki tamniji preljev.

Sličnim pitanjima se bavila i Ella Dvornik-Pearce, koja je iz svoje prekrasne kuće u Istri došla do hladnog i kišnog glavnog grada na frizuru. Ellin omiljeni salon “Vikler i ruž” osmislio je pravo osvježenje za najpoznatiju influencericu, zbog kojeg je vrijedilo prevagnuti nekoliko stotinjaka kilometara.

Na svom Instagram postu napisala je: „Evo mojih ‘5 minuta’ u mjesecu! Došla sam na frizuru, htjela sam asimetriju, ali da me ne šišaju. Rješenje za taj prohtjev – ekstenzije! Avantgarde by @vikleriruz od prirodne kose koje su fakat kvalitetne – imala sam ih i prošli put. Dale su mi volumen koji inače nemam i dužinu u kratkom vremenu. Plavu kosu sam zahladila sivim tonom (jer mijenjam se kao vrijeme), a i mislim da je vrijeme da siva kosa dobije svoj comeback.“

Ellina plavo-siva nijansa izgleda zbilja prekrasno i uvjereni smo da će time inspirirati mnoge žene (a i ponekog muškarca) da se odluče na pravu jesensku transformaciju.