FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik na Story Hall of Fameu u najodvažnijem izdanju do sada!

Daria Lovrić 07. lipnja 2023.

Influencerica objasnila obožavateljicama na koji način sakriti donje rublje ispod haljine...

Naime, sinoć se održao L’Adria Story Hall of Fame, najiščekivaniji i najglamurozniji celebrity događaj u Hrvatskoj i regiji. Kao i svake godine, na njemu su se tradicionalno okupile najveće domaće zvijezde i očarale, ali i šokirale modnim izdanjima.

Domaće dame, posebno se vole srediti za Story Hall of Fame i pokazati se u najzanimljivijim izdanjima, međutim najodvažniju haljinu ipak je izabrala Ella Dvornik koja je privlačila pažnju gdje god je prošetala.

Ella Dvornik zavidnom figurom raspametila obožavatelje!

Naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik, na crvenom se tepihu pojavila u haljini koja je sprijeda potpuno zatvorena, no sa stražnje strane otkriva podosta.

Naime, riječ je u uskoj dugoj haljini dizajnerice Kristine Burje, koja je otkrivala potpuno gola leđa, a izrez je sezao sve do početka stražnjice. Ella je s odabirom haljine istaknula gola leđa ukrašena tetovažama, dok je s druge strane pokrivala dio lica.

Instagram @elladvornik

Naime, Ella je outfit začinila efektnim cipelama s visokom i tankom petom i preslatkim raznobojnim leptirićima, te zanimljivom podignutom frizurom s neobičnim detaljima.

S obzirom na to da je tema partyja futurizam, Ella se odlučila na visoki zalizani rep sa zlatnim detaljima i tako dodatno istaknula gola leđa.

Ella se fotografirala i s bivšom voditeljicom, a danas vlasnicom PR agencije Ines Preindl koja je zablistala u crnoj haljini i naglašenim make-upom. „Čuvam joj leđa“ – napisala je Ines uz fotografiju, a na storyju je objavila i Ellinu novu pjesmu, odnosno pjesmu njezinog alterega – Alterelle.

Ella je i ove godine svojim obožavateljicama obećala otkriti na koji način je sakrila donje rublje da se ne vidi ispod haljine. “Tradicija se nastavlja. Ovaj put gaće sakrivamo na leđima. Za ovaj trik vam trebaju ili dvije ziherice ili konac i igla.” – objasnila je Ella ispod videa.

Podsjetimo, Ella je prošle godinu za ovu prigodu izabrala bijelu haljinu, dugih rukava s perjem s dubokim prorezom na nozi i u području dekoltea.

Ella Dvornik
Instagram @elladvornik

Ove godine modnim je izborom uspjela nadmašiti samu sebe. Iako se možda nekima njezin izbor ne sviđa, moramo priznati da ova haljina zahtjeva visoko samopouzdanje i top liniju, koje ona ima i savršeno to nosi.